Het bewogen bekeravondje van mama Bayern-aanvaller

De moeder van de Franse flankaanvaller Kingsley Coman (Bayern München) heeft er op z’n zachtst gezegd een opmerkelijke zaterdagavond opzitten. Net toen haar zoon de bekerfinale speelde, begaf haar televisie het plots.

En dus trok Katia Colman de stad München in en zocht ze een bar om de finale tegen Leipzig te kunnen volgen. Uiteindelijk belandde ze bij de Duitse sportbar Stadion an der Schleissheimerstrasse.

Het enige obstakel: de bar puilde uit van het volk. Toen de vrouw haar zoon van ver op het scherm zag, smeekte ze de zaakvoerders om toch een plekje voor haar te vinden. “Het is mijn zoon, het is mijn zoon”, zou de vrouw gezegd hebben.

Kingsley en Katia Coman op een archiefbeeld.
RV Kingsley en Katia Coman op een archiefbeeld.

De zaakvoerders zochten daarop een plek voor moeder Coman, die even later haar zoon de 0-2 zag maken. De vrouw was zo opgetogen dat ze een biertje bestelde (€3,90) en de ober beloonde met een fooi van €46,10. 

Kingsley Coman (m).
Witters Kingsley Coman (m).Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.