Het aparte interview van 'De Ideale Wereld' met pas ontslagen trainer Yves Vanderhaeghe: "Op Bayat"

De Ideale Wereld

Voor de komische noot rond het hele fraudeonderzoek in het Belgisch voetbal zorgt De Ideale Wereld wel. Het satirische programma zocht Yves Vanderhaeghe op, de trainer die bij KAA Gent maandag nog ontslagen werd. Tijd dus voor ontspanning, dachten ze bij De Ideale Wereld. Ze doken dan ook het bubbelbad en de sauna in met Vanderhaeghe. "Het is raar want twee dagen na je ontslag barst de bom. Is dat niet verdacht? Je bent al aan het zweten", vroeg de journalist in de sauna. 

Eerder diepte De Ideale Wereld al onderstaand filmpje opnieuw op:
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Raymundo Goethals

  gevoel voor zelfhumor die Yves.

 • Arthur Cnudde

  Pierre Ocreman, of de makelaars en de managers. Weg ermee... Sterk van Yves, dat wel. Fantastische kerel. Circus voetbal gaat intussen zijn gangetje. Met of zonder Yves.

 • Leo Marien

  Als men de grap geloofwaardig zou willen laten overkomen dan moest Yves wel een ander horloge dragen. Hetgeen hij nu draagt lijkt op iets van de kermis.

 • paul van de velde

  ja voetballers en trainers worden over betaald met en door sponsergeld ! Maar de arbeider die bij de sponser werkt en vraag 5 Eurocent die hij hard nodig heeft om te kunnen over leven Ooo dat ga niet hoor.

 • PLANCKAERT Johan

  kan het me voorstellen dat hij er één op drinkt. met de ontslagpremie dat trainers krijgen in belgie zijn ze blij om ontslagen te worden!!