Hazard stond pers te woord met peperduur horloge rond zijn arm

EPA

Als je een afspraak met de ­geschiedenis hebt, kom je best niet te laat. En dus droeg Eden ­Hazard tijdens de afsluitende persconferentie een Richard Mille-uurwerk gemaakt uit witgoud en ingelegd met achttienkaraats­diamanten. Prijskaartje: 154.000 euro. Een nieuwe aankoop was dat evenwel niet, want hij werd eerder ook al gesignaleerd met datzelfde exemplaar. Hij droeg het voor het eerst in 2016 en werd er sindsdien regelmatig mee gespot - alleen valt het op een presentatie voor de wereldpers iets harder op. Het is zowat het enige luxeartikel waar hij af en toe mee te koop loopt. Hazard kan zich een duur horloge permitteren. Bij Chelsea verdiende hij 250.000 euro per week, bij Real krijgt hij het dubbele.

AFP41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Norbert Deploige

  Waarom zoveel geld om tegen een bal te schotten? Ze hebben van dat spelletje een mondiaal gebeuren gemaakt. Wanneer er een WK is stromen mensen van alle uithoeken in hun nationale klederdracht. Stadions zitten proppens vol. Voetbal is zo een groot maatschappelijk gebeuren dat het haast niet te vatten is. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn op stap wanneer twee ploegen tegen elkaar in een stadion partij geven. Iedereen heeft de kans dit ook te proberen .......maar weinigen zijn uitverkoren.

 • françois troch

  die vlaams nationalisten moeten bij alles politiek betrekken, waarom moet hij nederlands praten en ik heb hem op tv al enkele woorden horen zeggen maar niet voldoende om een intervieuw te doorstaan, en jef nu ineens voorstander van Belgie

 • Els Pauwels

  hij is niet verplicht om nederlands te praten he, en daarbij waarom zou hij het doen ? het enige dat hij moet doen, is goed spelen, en goals en assist geven en maken

 • Gino Denil

  Waarom zou hij Nederlands moeten kennen, jef trompet. Dit land heeft drie officiële talen. Hij bekleedt geen openbare functie waar tweetaligheid vereist is en hij woont ook niet in Vlaanderen.

 • jef trompet

  De kennis van de Spaanse taal overstijgt bij onze perfect "tweetalige" kapitein van het BELGISCHE nationale team al duidelijk zijn kennis van het Nederlands. Hij sprak nog nooit 1 letter Nederlands. Misschien kan hij zich dan ook maar een FR-NL woordenboek aanschaffen.