Gilles De Bilde kon in Parijs handtekening van Neymar scoren, maar net daarom houdt hij nu stevige kater over aan trip

Links: in Brussel gingen De Bilde en Niels Destadsbader op de foto met Neymar. Rechts: foto's van het gehandtekende truitje.
rv Links: in Brussel gingen De Bilde en Niels Destadsbader op de foto met Neymar. Rechts: foto's van het gehandtekende truitje.
Gilles De Bilde heeft een wrang gevoel overgehouden aan zijn trip naar Parijs. De analist kon na de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Anderlecht (5-0) in het Parc des Princes een truitje laten signeren door Neymar. Maar op de terugweg is de Gouden Schoen van 1995 dat shirt kwijtgespeeld.

"Ik heb gisteravond een truitje van PSG laten signeren door Neymar", deed De Bilde zijn opvallende verhaal op Q2. "Maar op de trein richting Brussel ben ik het shirt kwijtgespeeld. Ik baal als een stekker. Ik had mijn tas bij me en dan nog een zakje met daarin het truitje, maar dat ben ik vergeten toen ik uitstapte. Dus bij deze een oproep: de persoon die mijn truitje vindt, krijgt een mooie beloning."

Het was trouwens niet de eerste keer dat De Bilde Neymar ontmoette. De ex-speler van onder meer Eendracht Aalst, Anderlecht en PSV kon twee weken geleden ook al een selfie maken met de duurste voetballer ter wereld. VTM-gezicht Niels Destadsbader deelde het beeld toen trots op Instagram.

Neymar wilde absoluut met ons op de foto... #anderlecht #psg #ronaldinho #neymar ⚽️🤙

Een foto die is geplaatst door Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) op
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wil baken

  Een schande dat dat crapul nog op tv lag komen. De mensenlevens die die kapot heeft gemaakt.

 • Curd Wuestenberg

  De Bilde zou nooit nog verslaggever bij een match van Andelecht mogen zijn want hij volgt die matchen steevast met een paardenbril aan. Tot in het idiote. Paljaske met losse pollekes.

 • Eric Audenaert

  En zo iemand mag dan analist zijn op tv bij een voetbalwedstrijd . En oordelen over rode kaarten . Zou zijn vuist van destijds al op een selfie staan ?

 • Gaby Vercruysse

  Is verdiende loon. Was toch de persoon die lachte met de zware overtreding op Neymar ....

 • kris vervaeke

  Hoe lomp kan een mens zijn