Gewezen Juventuskanjer keert op 45-jarige leeftijd terug uit pensioen

Twitter Who Ate All The Pies
Geweldig nieuws: Pavel Nedved gaat opnieuw voetballen. De Tsjechisch ster en winnaar van de Gouden Bal in 2003 heeft een contract getekend bij het team waar het voor hem allemaal begon: de amateurclub FK Skalna. Daar zal hij samen met zijn zoon op het veld staan.

Het is nog onduidelijk wanneer Nedved zijn eerste balletje zal trappen: "Het is nog niet uitgemaakt wanneer Pavel het team zal vergezellen aangezien hij het zeer druk heeft als vicepresident van Juventus", verklaart Skalna op haar website. "Ook over de verdere details van de transfer en het contract wensen we geen verdere uitspraken te doen", aldus de amateurclub. 

Pavel Nedved is een ster in Italië én Tsjechië. De middenvelder heeft 92 A-interlands op het palmares en was acht jaar lang een van de absolute vedettes van Juventus. Nedved hing in 2009 zijn voetbalschoenen aan de haak en versierde een functie als sportief directeur bij de Italiaanse club. Die taken gaat hij nu combineren met een voetballersbestaan op amateurniveau. Daar kan hij weer als vanouds zijn fenomenale traptechniek bovenhalen.

photo_news1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Etienne Boeckx

    Geweldige speler geweest ! Het zou fantastisch zijn mocht hij samen met zijn zoon te kunnen spelen !