Geweldig filmpje leert City-fans De Bruyne kennen

Manchester City heeft er op leuke wijze voor gezorgd dat de fans van de 'Citizens' wat meer te weten kunnen komen over Kevin De Bruyne. Na een lange transfersoap trok de Rode Duivel dan toch naar het City of Manchester Stadium en de kans is groot dat de middenvelder dit weekend zijn debuut maakt bij Manchester City. Zaterag spelen de Citizens op het veld van Crystal Palace.

Om de fans een idee te geven van wie er net voor hun club komt spelen, hebben de 'Citizens' dus een animatiefilmpje gemaakt. En dat is in één woord geweldig! Vanzelfsprekend wordt er gepraat over de carrière van De Bruyne, maar het filmpje bevat ook de zo gekende Engelse humor.

Zo maakt Manchester City duidelijk dat Kevin De Bruyne toch enorm op Prins Harry lijkt. Daarnaast is het de Engelsen ook niet ontgaan dat de Rode Duivel op dezelfde dag verjaart als Mr. Miyagi. U weet wel, die oude krijger uit the Karate Kid. Daarnaast wordt ook gezegd dat Zidane de favoriete speler is van De Bruyne, die zoals een echte Belg mayonaise op zijn frieten doet. De Rode Duivel wordt ook geloofd als een succesvol zakenman die enorm veel van dieren houdt.

Zelfs uw krant werd vereerd met maar liefst vier plaatsen in het filmpje. Manchester City baseerde zich voor de lay-out van de video op vier artikels die in Het Laatste Nieuws verschenen, vanaf 0:57 zijn ze allemaal te vinden. Als hulp geven we u onderstaande foto's nog mee.

Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws