Gevaarlijke internettrend bereikt ook sportwereld: Batshuayi en bekendste Brugse WAG wagen zich aan vreemde 'challenge'

rv

Dat de gevaarlijke #InMyFeelings-challenge flink aan populartiteit wint, kon u hier al lezen. Voor de challenge springen mensen uit een rijdende wagen en beginnen ze te dansen op de tonen van de hit In My Feelings van de Canadese rapper Drake. En de vreemde hype heeft ook de sportwereld bereikt. Rode Duivel Michy Batshuayi, die het in Los Angeles wel veilig vanuit een stilstaande wagen deed, en Dorothée Poulain (de wederhelft van Club Brugge-verdediger Benoit, red.) gaven inmiddels al het beste van zichzelf.

🕺🏾 #InMyFeelingChallenge do you Love me ? 😍❤️ @theshiggyshow #dotheshiggy

Een foto die is geplaatst door null (@mbatshuayi) op

Het begon allemaal heel onschuldig, met fans die hun beste moves bovenhaalden en daar bergen likes mee scoorden. Opeens begonnen mensen echter ook te ‘dansen’ terwijl ze uit rijdende auto’s sprongen. En dat liep meer dan eens verkeerd af. Hieronder een overzicht van enkele minder geslaagde pogingen:
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ulrik De Man

  gestoorde mensen allemaal - ik durf meer dan jij ... sukkels allemaal

 • Pol Verweg

  Wat een zuurpruimen hier toch alweer! Als die mensen zich willen amuseren, laat ze dan toch! Ze doen er niemand kwaad mee. In het ergste geval vallen ze op hun kont. Dat is toch zo erg niet. Hier zitten altijd mensen die alleen denken aan verbieden en straffen.

 • Sam Bruggeman

  de meeste die vallen is omdat de auto nog te snel rijd en andere zijn gewoon LOMP.

 • Bert Camps

  Ach ja, als ze maar gelukkig zijn en er niemand anders kwaad mee doen... het dansje zelf vind ik dan weer debiel, maar dat ligt aan mij.

 • Mooses Van Den Bergh

  Debielen.