Geen hartje deze keer: Dries Mertens pakt te midden van topmatch (andermaal) uit met originele viering voor Kat Kerkhofs

Dries Mertens.
rv Dries Mertens.

Geweldige avond voor Dries Mertens gisteren in de Serie A. Hij nam met Napoli vlot de maat van Empoli met 5-1. Mertens zelf scoorde een hattrick. De Rode Duivel vierde zijn eerste goal prompt met een mooie paso doble aan de cornervlag. Een flinke knipoog naar zijn echtgenote Kat, die gisteren weer te bewonderen was in het programma ‘Dancing with the Stars’, waar ook zij een prachtprestatie neerzette. Dankzij zijn hattrick wordt Mertens ook Belgisch topschutter aller tijden in de Serie A. Hij brengt zijn totaal nu op 73, dat zijn er twee meer dan Luis Oliveira die tussen 1992 en 2001 71 goals maakte voor Cagliari, Fiorentina en Bologna.

Het dansje van Mertens, dat de presentatoren van Sky Sports duidelijk wel konden smaken:

De wedstrijdbal kreeg ondertussen al een mooi plaatsje ten huize Mertens, zo toonde de spits op Instagram:

De wedstrijdbal, die een speler mee naar huis mag nemen na een hattrick, gaf Mertens al een mooie plaats.
rv De wedstrijdbal, die een speler mee naar huis mag nemen na een hattrick, gaf Mertens al een mooie plaats.

De dans waarmee Mertens’ vrouw Kat Kerkhofs gisteren imponeerde in ‘Dancing With the Stars’:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johan verlinden

  De kleinste speler bij de Rode Duivels maar zeer talentvol en de meest hardwerkende. Geen wonder dat die in Italie¨op handen wordt gedragen . Sympatieke en ook een grappige kerel.

 • Peter Gorissen

  Vind het programma van zijn vrouw niet alleen flauw, maar ook onbegrijpelijk gezien al de verslavingsproblemen. Van mij krijgt ze geen hartje meer. In het begin vond ik haar geweldig leuk smart humoristisch. BV: Bijna Vergeten. Van een ex alcoholist.

 • Karel Van Beeck

  Gewoon doen mag ook!

 • Willy Verstraeten

  Fantastische voetballer en bovendien een sympathieke toffe gast !

 • Patrick Moers

  En hoeveel supporters zaten en in het stadion.