Geen 12.000 retweets, maar NBA-ster neemt meisje toch mee naar haar bal

kos

In januari trok Raquell Smith haar stoute schoenen aan. De studente aan de West Bloomfield High School even buiten Detroit vroeg Andre Drummond, de ster van NBA-team Detroit Pistons, op Twitter of hij haar niet wou vergezellen naar haar 'prom', het traditionele eindejaarsbal. Zijn antwoord? Alleen als ze 12.000 retweets zou scoren. In twee weken.

Spijtig genoeg voor Smith raakte ze niet aan de 12.000 retweets in die twee weken. Wel was ze er dicht bij. Voor Drummond volstond dat om toch naar het 'prom' te gaan - bovendien moet de center van de Pistons ook gedacht hebben dat ze er gewoon leuk uitziet ook, natuurlijk. En dus trok Smith er vorige week op uit met de NBA-ster, die zich speciaal voor de gelegenheid flink had uitgedost. Inclusief witte vest, hoed en... apart schoeisel van de hand van Louis Vuitton ging het naar de Detroit Yacht Club. Maar kijkt U vooral mee:

Als we West Bloomfield-directeur Pat Watson mogen geloven, gedroeg Mr. Drummond zich bovendien ook voorbeeldig. Als de perfecte gentleman. "Hij was fantastisch", vond Watson. "Hij bleef bijna twee uur op de avond en was voor iedereen makkelijk bereikbaar en vriendelijk. Zelfs de ouderen wilden natuurlijk graag op de foto met hem en hij was erg meegaand. Mooi om te zien."