Frans tijdschrift keihard voor Zlatan: "Bedankt en tot ziens!"

France Football
Als het van 'France Football' afhangt, speelt Zlatan Ibrahimovic komend seizoen niet meer voor PSG. Het gezaghebbende voetbalblad pakt morgen op de cover uit met een foto van de Zweedse spits, met het veelzeggende bijschrift 'Qu'il parte!' (Dat hij vertrekt!).

Journalist Patrick Sowden haalt in een artikel binnenin zwaar uit naar Ibrahimovic, die volgens hem absoluut zijn plaats niet meer heeft binnen het sterrenensemble van PSG.

"Na een seizoen vol blessures en schorsingen is Ibrahimovic niet meer de speler die hij geweest is", schrijft Sowden. "Hij is niet meer in staat om de ploeg op sleeptouw te nemen. Integendeel, het is een hinderpaal voor de ambities van PSG. Het bestuur van PSG weet nu dat de club ook prijzen kan winnen zonder Ibrahimovic. Cavani heeft een uitstekend seizoen achter de rug, Pastore voelde zich bevrijd zonder zijn aanwezigheid. Heel de spelersgroep heeft zijn verantwoordelijkheid opgenomen. Dat hebben we ook gezien in de Champions League. PSG schakelde Chelsea uit. Zonder Ibrahimovic. Bedankt en tot ziens!"

Straffe taal zondermeer. Benieuwd hoe Zlatan reageert op deze frontale aanval.