Ga naar de mobiele website
^ Top

Foutje: Bolton-verdediger tekent tot... 20014

Grétar Steinsson moet zich wel in het haar gekrabd hebben toen hij zijn nieuw contract onder ogen kreeg. In plaats van 2014 mag de verdediger tot... 20014 bij Bolton blijven. Uiteraard gaat het hier om een grappige tikfout.

"Natuurlijk ben ik blij met de nieuwe afspraken", reageerde Steinsson. "Aanvankelijk wilde de club me maar één jaar laten blijven, dus ik ben erg gelukkig dat ze van gedachten veranderd zijn en me de volle achttienduizend jaar hebben gegeven."

"Ik denk dat ik waarschijnlijk stop als mijn contract afloopt", grapte de voormalig AZ-verdediger. "Ik ben op dat moment namelijk 18.032 jaar oud, in mijn ogen is dat wel een mooie leeftijd om te stoppen en te gaan denken aan een carrière als trainer."

Bolton-voorzitter Phil Gartside kon ook wel lachen om de vergissing. "Het contract ziet er wat aan de lange kant uit, maar er kan veel gebeuren in achttienduizend jaar", aldus de preses. "Ik heb er ook alle vertrouwen in dat Grétars ervaring een grote toegevoegde waarde zal zijn voor deze club de komende 180 eeuwen."Meld een bug