Fenerbahçe-fan slaat tv aan diggelen na frustrerende match, speler komt nadien met opmerkelijk voorstel

rv

De topper tussen Fenerbahce en Besiktas in de Turkse Super Lig was op z'n zachtst gezegd een knotsgekke wedstrijd. Negen gele kaarten, vijf rode kartons en twee penalty's. Niet vreemd dat bij de supporters dan af en toe eens de potjes durven over te koken, zo ook bij deze fan van Fenerbahce. De man verloor zijn beheersing en mepte zijn televisie volledig aan flarden. Gedaan met kijken, al had de heetgebakerde supporter best nog even de kalmte bewaard. Fenerbahce pakte in het slot namelijk nog de overwinning, maar daar ving hij niets meer van op. 

Het meest opvallende moest dan echter nog komen. Niet veel later reageerde Josef de Souza Dias - alias Souza - op het filmpje dat weinig tijd nodig had om viraal te gaan. De Braziliaanse middenvelder van Fenerbahce had een opmerkelijk voorstel aan de supporter: "Ik wil de eigenaar van de kapotte tv een nieuw exemplaar bezorgen zodat hij alle wedstrijden van Fenerbahce kan blijven volgen. Contacteer mij", was de boodschap van Souza. Een knap maar ietwat bizar gebaar. 

#Besiktas vs #Fenerbahce #Turkish Fan

5 Likes, 5 Comments - Full-Time Reaction (@ft_reaction) on Instagram: "#Besiktas vs #Fenerbahce #Turkish Fan"
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.