Familieactiviteit ten huize McGregor: zoontje imiteert papalief in privé-gym, terwijl McGregor Senior zich voorbereidt op liefdadigheidswedstrijd

rv
Terwijl Conor McGregor (30) zich klaarstoomt voor 2019, etaleren ook Conor Jr. én McGregor Senior hun kunstjes in de privé-gym van de ‘Notorious’. “We zijn nooit te jong om te starten en nooit te oud om te leren”, luidt het onderschrift in een video op Instagram. Familieactiviteit ten huize McGregor.

We are never too young to start and never too old to learn ❤️

1.9m Likes, 25.9k Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "We are never too young to start and never too old to learn ❤️"

Woensdag werd Conor McGregor nog veroordeeld tot een rijverbod van zes maanden – zijn twaalf voorgaande snelheidsovertredingen speelden niet in zijn voordeel. Een dag later was het trainen geblazen voor de Ierse kooivechter. Zoontje Conor Jr. imiteerde zijn vader met veel enthousiasme, al lijken de handschoenen nét wat te groot voor het anderhalf jaar oude jongetje. De appel valt niet ver van de boom. 

Ook Tony McGregor (59) werkte zich in het zweet. Hij stapt binnenkort voor de allereerste keer de ring in voor een benefietwedstrijd. Daarin neemt hij het op tegen de 35 jaar jongere Eoin Sheahan. “Ik wil fit en gezond zijn, terwijl ik mijn zesde decennium nader”, verklaarde McGregor Senior. “Ik respecteer mijn lichaam, maar geniet ook van die kleine dingen in het leven.”

❤️

2.7m Likes, 13.2k Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "❤️"
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.