Ex-speler Chelsea wint jackpot van 7,6 miljoen

Terry Bradbury en zijn vrouw Eleanor met de winnende nummers.
Twitter.com/TNLUK Terry Bradbury en zijn vrouw Eleanor met de winnende nummers.
Terry Bradbury mocht dan wel voor Chelsea hebben gespeeld in de jaren '50 en '60, maar een miljonair was hij zeker niet. Dat veranderde pas afgelopen zaterdag. De 75-jarige Bradbury won bij de Britse lotto de jackpot van 5,5 miljoen pond (7,6 miljoen euro).

Bradbury was vanaf 1957 medespeler van Terry Venables en Jimmy Greaves. Toch verdiende hij slechts 25 pond per week. De voormalige middenvelder, die 29 duels voor Chelsea speelde, kan zijn geluk niet op. "Ik moet het nieuws nog laten bezinken. We kunnen het nog steeds niet geloven", aldus Bradbury tegen Britse media.

Bradbury weet al wat hij met de miljoenen gaat doen. Hij laat een villa bouwen in Spanje. "De hele familie kan er op vakantie gaan. Deze enorme meevaller brengt zekerheid voor onze familie", aldus Eleanor, de vrouw van Terry Bradbury. Het gelukkige koppel kocht het winnende lot bij boekenwinkel WH Smith, niet ver van hun huis in Buxton.    

Bradbury verruilde in 1962 Chelsea voor Southend United. Hij kwam ook uit voor Leyton Orient, Wrexham en Chester. Later was hij speler-coach bij Weymouth.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels