Ga naar de mobiele website
^ Top

Ex-olympiër reageert op kritiek: "Neen, ik ben niet gehackt. Als je de video niet leuk vindt, stop dan met me te volgen"

Instagram
McKayla Maroney, een gewezen gymnaste die tijdens de Spelen van 2012 in Londen veel aandacht opeiste, heeft na het posten van een sexy video op haar Instagram een duidelijke boodschap voor haar 1,2 miljoen volgers. "Neen, ik ben niet gehackt. Als je vindt dat dit niet kan, volg me dan niet langer. Liefs."

another world premiere

100.2k Likes, 8,232 Comments - McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on Instagram: "another world premiere"

Het filmpje laat weinig aan de verbeelding over. En doet misschien ook aan een gehackte video denken, zeker nadat de voorbije maanden verschillende sterren uit de worstelwereld en het kooivechten naaktbeelden gestolen zagen. In de video zien we de 21-jarige Amerikaanse in louter een string en een topje een verleidelijke pose aannemen. De kritiek van de online haters op de video volgde al snel. De reactie van Maroney ook. Zo tweette ze, vrij vertaald: "Hey, ik ben gewoon wie ik ben. Als je echt zo graag wil dat ik een rolmodel ben, weet dan dat ik daar helemaal niks om geef. Net zoals ik niks geef om jullie." En ook: "Niet iedereen zal me leuk vinden. Maar als je oprecht blijft met jezelf, dwing je misschien wel respect af."

Over het uiterlijk van Maroney is al veel gezegd en geschreven sinds ze de gymnastiek vaarwel zei even voor aanvang van de Olympische Spelen vorig jaar in Rio. De geruchten deden de ronde als zou ze haar lippen laten injecteren hebben - het verschil met de atlete Maroney is alvast groot. Maar dat werd door Maroney zelf altijd stellig ontkend.

spend all my money on green smoothies

65.2k Likes, 2,304 Comments - McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on Instagram: "spend all my money on green smoothies"

i totally understand why people are upset about me "changing", i get it.. but if i can promise you one thing, it's that i will never stop changing. life is all about growing, evolving, and becoming more and more yourself, and these last couple years i've done nothing but that! i've finally gotten myself to the point where i know who i am, and what i want out life, and you can either love me, or hate me for that. either way, i love you, and wish you the best, because to me a real role model is someone who has the courage to be exactly who they are no matter what anyone else thinks.. and if i can inspire one person to live like that, then i've done my job on this planet. #KeepSmiling ❤️

62.3k Likes, 1,232 Comments - McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on Instagram: "i totally understand why people are upset about me "changing", i get it.. but if i can promise you..."

De video van een in ondergoed dansende Maroney hierboven is niet de eerste die ze op haar sociale media postte. In april van dit jaar pakte ze ook uit met volgend filmpje op haar Twitter.

In 2012 was Maroney tijdens de Spelen in Londen een veelbesproken gymnaste, ook al was dat niet louter om haar sportieve prestaties. Na haar tweede plaats op de sprong kon ze tijdens de podiumceremonie haar ontgoocheling niet onder stoelen of banken steken. Haar 'niet onder de indruk'-gezicht ging de wereld rond en zelfs Barack Obama imiteerde haar. Maar na die Spelen kreeg ze af te rekenen met verschillende (zware) blessures en besloot ze het over een andere boeg te gooien. Maroney wou het proberen als popzangeres. Aan aandacht alleszins geen gebrek. In september 2014 zag ze ook vermeende naaktfoto's van haar verspreid over het internet. Beelden die volgens haar nep waren.

A year ago today

85.9k Likes, 1,326 Comments - McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on Instagram: "A year ago today"

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug