Ga naar de mobiele website
^ Top

Ex-hoertje Rooney zwanger van Balotelli?

Jennifer Thompson.
Facebook Jennifer Thompson.
Jenny Thompson gaat er prat op dat ze met al meer dan honderd mannen het bed gedeeld heeft. Geen wonder dus dat het voormalige hoertje van Wayne Rooney nu ook zwanger is. Alleen rest de vraag: van wie? Vijf prijsbeesten komen blijkbaar nog in aanmerking, waaronder... Mario Balotelli. Een DNA-test zou nu definitief uitsluitsel moeten brengen. Thompson ziet er de humor wel van in. "Grappig toch dat zoveel kerels nog in aanmerking komen?

Eerder verklapte de luxueuze callgirl al dat Balotelli zijn collega Rooney op alle vlakken overklaste. "Mario maakte indruk met zijn intelligentie en gevoel voor humor. Hij haalt zelfs mijn top tien." Beide wipkonijnen zagen elkaar vijf keer en hadden ook twee maal effectief seks, en dat uiteraard achter de rug van zijn toenmalige vriendin Raffaella Fico.

Over Rooney onthulde Thompson dan weer dat hij 1.500 euro afdokte voor een nacht. De bonkige spits van Manchester United huurde de diensten van 'Juicy Jeny' zeven keer in. Het gerampetamp gebeurde telkens in vijfsterrensterrenhotel Lowry, één maal kwam er zelfs een triootje van. Vermits die affaire al in 2009 plaatsvond, ontsnapt Wayne echter aan de pampers.

Zoveel geluk heeft Josh Bennett -een dwerg die bekend raakte dankzij tv- misschien niet. "Die vrijpartij was een vergissing, vermits het om een 'one night stand' ging. Maar dat betekent niet dat hij zich geen zorgen moet maken. Hij en Mario halen maar beter het telraam boven."

Thompson deed twee maanden geleden een zwangerschapstest omdat ze zich "pafferig" voelde, maar het resultaat bleek negatief. Uitstel van executie echter, want na een bezoek aan haar huisarts bleek ze wel degelijk in verwachting. Het kindje zal rond kerstdag het levenslicht zien.

getty
Meer over


Meld een bug