Ex-bondscoach Rudy De Bie huwt met collega Veronique in Wetteren

Didier Verbaere
Op het gemeentehuis van Wetteren gaven voormalig bondscoach veldrijden Rudy De Bie (62) en Veronique Schürmann (50) elkaar deze namiddag het jawoord. Hun liefde voor het wielrennen bracht de tortelduifjes bij elkaar. 

“We werken allebei bij Cycling Vlaanderen op de Blaarmeersen in Gent en kennen elkaar ruim drie jaar. Op de werkvloer sloeg de vonk over”, vertelt Veronique uit Dendermonde maar inwoner van Wetteren. 

Sinds Rudy De Bie in juli 2017 de fakkel als bondscoach doorgaf aan Sven Vanthourenhout houdt hij zich bezig met de uitwerking van de algemene jeugdopleidingen bij Cycling Vlaanderen en de Belgische Wielerbond. De gewezen veldrijder is de oudste broer van Danny en Eddy. Ook collega Paul De Brauwer kwam hen gelukwensen op het gemeentehuis waar het huwelijk in intieme en familiale kring werd voltrokken. 

Didier Verbaere4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marlies Schoefs

  Proficiat

 • ludo arijs

  Veel geluk idd tof koppel!!!

 • wim rooyakkers

  Ouwe snoeperd!!! Proficiat.

 • Dirk Van der Weeën

  Ik wens jullie veel geluk in jullie huwelijk !!!!!