En of het koekenbak is: liefje Neymar deelt idyllisch beeld vergezeld door liefdesverklaring die leest als sprookje

Enkele dagen geleden las u hier al hoe Neymar Jr. en Bruna Marquezine de draad voor een derde keer hebben opgepikt en deze keer is het de Braziliaanse actrice duidelijk helemaal menens. Zo gooide ze bovenstaand beeld op haar Instagrampagina, vergezeld door een citaat van Caio Fernando Abreu, een Braziliaanse dichter. Vrij vertaald klonk het als volgt: "Ik wil een ons. Maar echt een waar ons. Verbonden. Betrokken. (...) Een ons dat niet bindt, noch lost. Ik wil minder en ik wil meer. Ik wil een jou. Ik wil een mij. Ik wil zondagochtenden. Ik wil een rommelig bed, een laken, een koffie en een kussen. Ik wil je zoen. Ik wil je geur. Ik wil dat beeld dat nooit verveelt."

Een boodschap die de Braziliaanse balvirtuoos van PSG niet onbeantwoord liet. "Je bent zo mooi. Ik hou van je mijn liefje."

Eu não quero ir embora desse paraíso 💙 📸 @raul

Een foto die is geplaatst door null (@brumarquezine) op

Aquele solzinho de fim de tarde na minha casa em Noronha... ☀️ @pousadamariabonitanoronha by @raul

Een foto die is geplaatst door null (@brumarquezine) op
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Germain Van Deursen

    Nu veel knikkers , maar hoe lang ?

  • chantal keppens

    En ik wil een vette rekening ,kassa kassa

  • Ingrid Charlier

    Dat blijft toch niet duren.