En dan wint hij ook nog eens de lotto: Britse profvoetballer mag miljoen euro bijschrijven op de rekening

twitter thenorthwestHUB
Voor Kevin O'Connor kan 2018 moeilijk beter beginnen. De 22-jarige verdediger van Preston North End, club uit de Engelse Championship of het tweede niveau, is in het bezit van een winnend lottoticket dat hem op oudejaarsdag is geschonken door zijn peter. De voetballer is 1 miljoen rijker. 

"Ik wens je veel geluk." Met die boodschap erbij deed een Ier zijn petekind een lottoticket cadeau voor oudejaar. O'Connor had aanvankelijk weinig hoop dat het ook het winnend lot zou zijn. Het was zijn moeder die hem verwittigde dat het gouden ticket bij haar in de buurt verkocht was. "Ik heb haar dan maar een foto van het ticketje opgestuurd", aldus de gewezen Ierse belofteninternational aan de Irish Times. "We hadden die maandagavond ook een belangrijke wedstrijd tegen Middlesbrough, dus eigenlijk was ik dat ticket voor de rest van die dag al vergeten. Tot ik na de match het nieuws te horen kreeg van mijn moeder. Plotsklaps smaakte onze 3-2 nederlaag niet zo zuur meer."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fenucci Dominique

    Ik gun het hem niet sorry... zijn loon is al teveel naargelang een voetballer doet voor de maatschapij

  • serge godfroid

    Het water vloeit altijd naar de zee....dat is al eeuwen zo