Dries Mertens vertelt waarom hij zijn haar blond kleurde (en zijn Katrin lijkt er alvast niet om te rouwen)

Facebook Kristof Dike van Camp

Waar in de aanloop naar het WK Eden Hazard alle aandacht naar zich toetrok met geweldig voetbal in de laatste voorbereidingsmatchen, wordt hij na vandaag afgelost door Dries Mertens. De Leuvenaar was voor ons de beste Duivel op het veld en scoorde een van de knapste goals op het WK tot dusver, waarmee hij zich voorlopig in het rijtje met Cristiano en Coutinho hijst. En hij liep ook in de kijker met opvallend geblondeerde lokken. Op de sociale media werden die niet meteen goed onthaald (zie hieronder, met onder andere: "Het haar van Mertens zou gearresteerd moeten worden tijdens de pauze"), maar na de match werd duidelijk dat de nieuwe coupe van Mertens geen vrije wil was. 

"Laat ons zeggen dat ik een weddenschap verloren heb", is Mertens karig met commentaar bij Sporza. "Later zal het wel duidelijk worden." Wie alvast niet rouwt om de weinig smaakvolle haarsnit van haar man, is Katrin Kerkhofs. Omgeven door heel wat vrienden en vriendinnen, genoot ze duidelijk van België - Panama op het terras van een bekend Leuvens café. Als kers op de taart pakte Dries uit met het hartjesgebaar waarop hij een patent heeft na zijn wereldgoal.

-
BELGAIMAGE -
REUTERS
REUTERS
REUTERS22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Shannen Berghman

  Supporteren jullie voor België of komt er altijd commentaar bij?Zoals ze zeggen Belgen en voetbal 3-0 gewonnen maar.... altijd opzoek naar kritiek en commentaar geven,belachelijk gewoon.

 • Hans Maddens

  Juist Benny Lagae. Was meer bezig met zijn portretrechten. En zijn vriendin aan de centen.

 • François Nuyts

  Echt goed speelde hij niet maar maakte wel een heel mooi doelpunt .

 • Nico Dakman

  Paul en Benny, daarmee dat de ze in Engeland gezegd hebben dat hij en de Bruyne de gevaarlijkste mannen waren. Je moet natuurlijk ook iets van voetbal kennen en positiespel:-)

 • Abdelelah Et Talie

  Op de vraag;Wat heeft hij met zijn haar gedaan?Geverfd tiens.Moeilijkere vraag aub want moet zijn Waarom heeft hij zijn haar geverfd?Blijkt dus weddenschap verloren.Kan gebeuren hahaha