De ‘zoete wraak’ van sportjournaliste op analisten die al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken werd

Cates stapte op haar beurt weg tijdens een gesprek met Carragher en Neville.
Sky Sports Cates stapte op haar beurt weg tijdens een gesprek met Carragher en Neville.
Een speciale actie (zie video onder) van Sky Sports-analisten Gary Neville en Jamie Carragher voor een wedstrijd tussen Southampton en Liverpool ging ongeveer drie weken geleden viraal. Het duo stapte weg net nadat journaliste Kelly Cates hen een vraag had gesteld, om tijdens het wandelen dan toch nog te antwoorden. Maar geen nood: inmiddels heeft de dochter van Liverpool-legende Kenny Dalglish de analisten een koekje van eigen deeg gegeven.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Neville en Carragher kregen op Twitter de nodige kritiek voor hun actie, maar Cates bluste het brandje snel. “Ze moesten Ralph Hasenhüttl (de trainer van Southampton, red.) gaan interviewen in de spelerstunnel voor de wedstrijd. Om geen tijd te verliezen, stapten ze al tijdens hun antwoord in de goede richting”, schreef Cates, die haar ‘zoete wraak' inmiddels beet heeft. 

Cates gaf Carragher en Neville van hetzelfde laken een broek. Toen Neville haar een vraag stelde over de ‘Manchester Derby’ van vanavond, stapte de 43-jarige Schotse zélf weg tijdens haar antwoord. Een georchestreerd nummertje, uiteraard, maar Cates’ volgers op Twitter kunnen de actie wel smaken. Haar video werd inmiddels al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken op Twitter.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy Claes

  Top gedaan meisje .... dochter van Kenny Dalglish ....een van de allerbeste speler ooit bij Liverpool.

 • Rudolf Jacobs

  als het zo inderdaad is ,ok dat ze geniet van haar priveshow ,maar zal zeker haar enige en laatste zijn,met deze gasten

 • David Lievens

  Volgens mij is zelfs de eerste keer in scene gezet... Maar dat iedereen daar dan zo'n spel van maakt... Zelfs wanneer de vrouw in kwestie de uitleg geeft...

 • Thierry Renquin

  Laat het vooral niet in scene gezet zijn...

 • Mark Verlot

  Wat nen zever is dat allemaal....geen tv waardig.