De twee meest besproken vechtersbazen van het moment stonden op enkele meters van elkaar, en toch dwaalden heel wat blikken af naar deze ‘Million Dollar Baby’

AFP
Zijn vader probeert zaterdagnacht de show te stelen, maar gisteren was het al de beurt aan Conor Jack McGregor Junior. Terwijl papa Conor McGregor en diens tegenstander Khabib Nurmagomedov een open training en persconferentie hielden, kreeg ook de 1-jarige knaap veel bekijks.

Terwijl 'The Notorious' de pers te woord stond in Las Vegas, dwaalden heel wat blikken af richting McGregor Jr. De jonge knaap verscheen plots ten tonele en deed dat in een opvallende outfit van het merk Dolce & Gabanna. De schoentjes en het broekje van McGregors zoontje kosten samen 431 euro, zo becijferde het Engelse medium The Sun. De sneakers kostten de Ierse MMA-legende 245 euro, de broek 186.

't Is dus duidelijk dat de jongste McGregor - eerder al omgedoopt tot 'Million Dollar Baby' - geen leven leidt als andere kinderen van zijn leeftijd. De oogappel van ‘Mystic Mac’ werd begin mei 2017 geboren en in zijn nog korte leven heeft McGregor Junior al flink wat zaken van zijn bucketlist kunnen schrappen. 

In het zog van zijn vader reisde hij al nagenoeg de hele wereld rond in een privéjet, genoot hij van snoepreisjes op een adembenemend luxejacht of Ibiza en natuurlijk volgde hij vorig jaar ook de ‘Money Fight’ tussen zijn papa en Floyd Mayweather vanaf de eerste rij. Luxeleven.

Conor McGregor Jr.
AFP Conor McGregor Jr.

Dat 'The Notorious' apetrots is op zijn eerste kind, verstopt de Ier helemaal niet. Op Instagram post de MMA-legende dan ook veel foto’s van zijn zoontje. En McGregor Jr. wordt dus ook stevig verwend. Zo kreeg hij van zijn papa onder meer een kinderversie van de Lamborghini Aventador. Anders dan de bolide van papa, kostte de miniatuurversie niet ruim 300.000 euro, maar ‘slechts’ 316 euro.

De McGregors geven dus duidelijk graag uit, maar gelukkig wordt er ook af en toe een stevige som op hun bankrekening gestort. Zo voorspelde de Ier dat hij ruim 56 miljoen euro zal overhouden aan zijn kamp tegen Khabib. Niet slecht, want ook aan de 'Money Fight' hield McGregor naar verluidt een cheque van ruim 82 miljoen euro over. 

AFP
De broek die de jongste McGregor droeg.
rv De broek die de jongste McGregor droeg.

 Hoe zaterdagnacht te kijken?

 Via een abonnement op de Fight Pass van Eleven Sports. Speciaal voor de lezer van Het Laatste Nieuws, is deze verkrijgbaar aan 5 euro in plaats van 6 euro per maand via promocode UFC229HLN

Natuurlijk is UFC 229 (met onder andere ook Tony Ferguson vs Anthony Pettis, een andere topkamp bij de lichtgewichten) live te bekijken, maar met de Fight Pass kan je de volledige kampen ook achteraf bekijken via de videosectie op de site of app van Eleven Sports. Alle info over de Fight Pass, waarmee je het hele jaar door alle grote events uit het Mixed Martial Arts (MMA) kan bekijken, vind je HIER terug.

AFP
De schoentjes van de kleinste McGregor kosten 245€.
rv De schoentjes van de kleinste McGregor kosten 245€.
AFP
AFP
AFP1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • SAM Bedfort

    Zijn geld zal snel op zijn.