De penalty van Cristiano Ronaldo die de wenkbrauwen doet fronsen

Twitter
Cristiano Ronaldo realiseerde op Valentijnsdag een record in de Champions League. Vanaf de stip trapte de Portugees zijn 100ste doelpunt in het kampioenenbal tegen de touwen. Op het eerste gezicht een normale elfmeter, maar aandachtige Twitteraars (waaronder KV Mechelen-speler Tim Matthys) merkten iets vreemds op bij Cristiano’s jubileumtreffer.

Net voordat hij z’n wreef tegen het leer plantte, wipte de bal zowaar van zichzelf op. “Ronaldo gebruikte zwarte magie om de bal te laten zweven”, klonk het onder meer op Twitter. Al lijkt het ons eerder de druk van zijn steunvoet die het leer deed bewegen.

In minuut 83 trof 'CR7' opnieuw raak in de kraker tegen Paris Saint-Germain. Areola duwde een voorzet van Asensio tegen het lichaam van de Portugees en via de knie van die laatste zoefde het leer pardoes in doel. Niet veel later legde Marcelo de 3-1-eindstand vast. Op 6 maart staat de terugwedstrijd in het Parc des Princes op het programma.
24 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jozef Van Riel

  Inderdaad Marko. En dan moet na ELKE hoekschop strafschop gefloten worden. Dan wordt er veel meer geduwd en truitje-trek gedaan! Dit is een duel waarbij de verliezer zich laat vallen!!

 • Marko Decandt

  Penalty was het zeer zeker. Het gaat er nog altijd om dat de speler gehindert werd in zijn actie, je moet gewoon van elkaars lijf blijven, dan is er geen discussie.

 • philippe dusablon

  In het voetbal gebeuren veel andere dingen die mijn wenkbrauwen doen fronsen dan een penalty waar zogenaamde kenners een nieuw fenomeen inzien dat er niet is.

 • vincent vankeerberghen

  Ik begrijp de commotie niet rond deze video... Een lichte grond verplaatsing door zijn linker voet naast de val te plaatsen...

 • André ortier

  Rigobert, ik dacht dat het hier over die blaaskaak ging en niet over de scheids... Jij bent blijkbaar het type dat elke gelegenheid te baat neemt om scheidsrechters te kunnen bekritiseren, zelfs als het nu duidelijk over een overbetaalde, arrogante salonsporter gaat, opgehemeld door simpelaars en filelopers...