De magiër: Chelsea-collega’s kunnen aardig met football overweg, maar wat Eden Hazard doet is briljant

Eleven Sports

Ook Chelsea zit in de sfeer van de Super Bowl. Op een video van Chelsea TV etaleren enkele vedetten hun kunstjes met een Amerikaanse football. Dat levert leuke technische hoogstandjes op, maar de show wordt pas echt gestolen wanneer Eden Hazard er zich mee gaat moeien. Niet enkel houdt hij de bal meer hoog, zijn slotakkoord is fenomenaal. En nu maar hopen dat de geweldige vlam niet getrukeerd is... 

LIVE op Eleven Sports

Tijdens de nacht van zondag 3/02 op maandag 4/02 kan je de 53ste Super Bowl LIII op Eleven Sports LIVE en EXCLUSIEF volgen vanuit je luie zetel. Vanaf middernacht beginnen ze eraan op Eleven Sports 1 met deskundig Nederlandstalig commentaar van Jürgen Nijs en Frans Heuvicq. Op Eleven Sports 2 kan de kijker de wedstrijd volgen met origineel Amerikaans commentaar. Je kan de Super Bowl LIII bekijken via de app of online met een All American Pass (6€/maand voor de beste Amerikaanse sporten). Alle info op https://allamericanpass.elevensports.be.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos driesen

  En dan zijn er nog mensen die hazard een overroepen speler vinden! man toch... sowieso met km’s voorsprong de beste Belg ooit!

 • David Sophie

  Amai, echt niet normaal, want een talent van bij ons.

 • Bauke Vandeghinste

  Beste belgische voetballer ooit

 • Luc Bours

  Hoort niet alleen bij de beste in Europa, hij is met nog een paar bij de vijf beste van de Globe ♂️

 • egbert vansteenstraeten

  Magistrale voetballer!