De Ideale Wereld drijft de spot met werkloze De Sutter en dat hebben ook ex-internationals geweten: "Er is werk in de Gamma"

Aan het huwelijk tussen Tom De Sutter (33) en Lokeren kwam eind augustus een einde. Zijn contract op Daknam kwam werd na onderling overleg stopgezet. Zo’n drie weken later zit de boomlange spits nog steeds zonder club. Het uitgelezen moment voor Thomas Huyghe en het satirische tv-programma De Ideale Wereld om in actie te treden. Samen met voormalig internationals Marc Emmers, Dirk Huysmans en Joos Valgaeren ging de presentator op zoek naar werk voor de Oost-Vlaming. Van de Gamma tot een job als landmeter: het leverde in elk geval enkele hilarische momenten op.

Thomas Huyghe van De Ideale Wereld aan de zijde van voormalig international Marc Emmers.
rv Thomas Huyghe van De Ideale Wereld aan de zijde van voormalig international Marc Emmers.21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dretie munkies

  Dat De Sutter altijd al fel overroepen is geweest beginnen velen pas nu te beseffen ! Wat heeft hij Lokeren bijgebracht ? Niets ! Terwijl er over werkmieren zoals De Ridder en Hupperts amper gesproken wordt !

 • Roy Cooks

  Ik denk dat er velen hun preke zullen willen ruilen voor dat van landmeter.

 • Willy OPDEBEECK

  Ik weet niet of ' humorist ' een erkend beroep is, maar dit kinderachtig reportertje met grote eigendunk mag gerust op zoek gaan naar een ander vak. Misschien bij de Gamma ?

 • Maria Briers

  Een job als trainer? Tenzij dat hij het voetbal moe is.

 • bob jansens

  voor zij die roepen contract is contract, ik denk dat de meesten ook zouden protesteren als hun Belgisch bedrijf (met wie ze een contract hebben volgens het Belgische arbeidsrecht) morgen zou fusioneren met een Nederlands bedrijf en ze ineens onder het Nederlandse arbeidsrecht zouden vallen