De hilarische post van Peter Crouch die zich als een lopend vuurtje op Twitter verspreidt

Twitter ESPN
Wie Peter Crouch (38) op sociale media volgt, weet dat de Engelse spits van Burnley geregeld grappige berichten post. Maar wat Crouch vandaag op Twitter plaatste, zette bij heel wat mensen de lachspieren aan het werk. Geen verrassing dat z'n tweet viraal ging.

Gisteren vond het gala van de PFA Awards plaats in Londen, waar de Speler van het Jaar in Engeland bekend werd gemaakt. De hoofdprijs was een prooi voor Liverpool-verdediger Virgil van Dijk. Man City-ster Raheem Sterling kon zich troosten met de trofee van beste jonge speler. De Nederlandse Vivianne Miedema van Arsenal werd uitgeroepen tot de beste speelster. Ook diegenen die deel uitmaakten van het PFA Team van het Jaar in de Premier League, kregen een prijs in ontvangst. Een ietwat aparte creatie – het beeldje heeft nogal lange armen en benen. En Peter Crouch herkende zichzelf daar duidelijk in: “Enorm blij dat ik de trofee mag zijn”, klonk het op Twitter. Die ene zin leverde hem meer dan 100.000 likes op. 

REUTERS

Het aparte lichaam van Crouch:
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudolf Jacobs

    toffe gast en leuke kerel,altijd in voor een lachertje dat is peter ten voeten uit top kerel