De "doodsbedreigingen" laat hij duidelijk niet aan zijn hart komen: Conor McGregor reageert op alle heisa met krant... ondersteboven

McGregor reageert op geheel eigen wijze nog eens op alle heisa
rv McGregor reageert op geheel eigen wijze nog eens op alle heisa

Van verkeersboetes tot zelfs doodsbedreigingen van het gevreesde Kinahan-kartel aan zijn adres: Conor McGregor maakt het sinds de Money Fight maar al te vaak bont. Maar alle commotie aan zijn hart laten komen, doet ie niet. Zoveel mag duidelijk zijn. Met een Instagrampost, waar hij op een privéjet poseert met een Ierse krant die hij ondersteboven leest, reageert McGregor nog eens op alle heisa die de laatste dagen en weken rond hem ontstaat. "Lees de krant niet, maar zorg dat je erin komt te staan." De reactie komt er mede nadat de krant uitpakte met de vraag: "Kan McGregor nog lang en gelukkig leven?" Als het van de omstreden Ier afhangt, alleszins wel... 

Don't read the paper. MAKE THE PAPER.

530.2k Likes, 4,822 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Don't read the paper. MAKE THE PAPER."

Jimmy boy @jameslawrence1122 #stonch

310.4k Likes, 873 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Jimmy boy @jameslawrence1122 #stonch"

Off to the offshore

536.4k Likes, 1,451 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Off to the offshore"
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • el capone

    Die was niet bewust deze gaat over de heisa dus waarom bullshit?..

  • Michael Dimers

    Bullshit .. in 2016 is er al een foto van hem terwijl hij de krant ondersteboven houdt !