De Buffalo en zijn Beauty: kampioenen in de liefde

Met AA Gent-verdediger Rami Gershon en zijn vriendin Neta Alchamister in Israël

Rami: Linnen short - H&M Neta: Bikini 'Black Indian' - BaNaNhot Haarbandje met pluimen - Sacha
NINA Rami: Linnen short - H&M Neta: Bikini 'Black Indian' - BaNaNhot Haarbandje met pluimen - Sacha
Hij is de stoerste aller Buffalo's, zij de koningin van het strand. Kersvers kampioen Rami Gershon (26) trok na die historische titel met AA Gent meteen richting Israëlische zon om zijn bloedmooie Neta Alchamister (21) in de armen te sluiten. NINA mocht mee op vakantie met het meest begeerlijke Buffalo-koppel en zag hoe de vonken er afsprongen tijdens een stomende fotoshoot.

De voetbalhelden van AA Gent werden bejubeld, gevierd, vereerd en aanbeden. De vreugdetaferelen bij die allereerste Gentse titel waren du jamais vu in België en stuwden een blauwwitte golf door het land. Plots voelde iedereen zich een beetje Buffalo. Zelfs in Israël werd die ultieme match, waarin Gershon de beslissende pas gaf voor de belangrijkste goal van het jaar, live uitgezonden. Dat is niet zo vreemd als het lijkt, want de verdediger is niet alleen sterkhouder in Gent, ook bij de Israëlische nationale ploeg moet hij de deur achterin gesloten houden.

Kaftan - C&A Bikini 'Black Indian' BaNaNhot
NINA Kaftan - C&A Bikini 'Black Indian' BaNaNhot
instagram neta_alchimister

In eigen land is Rami een ster net zoals zijn vriendin Neta, een bekend bikinimodel, met haar eigen bikinilijn. Maar wie dacht dat dat voor enige sterallures zou zorgen, kent de Israëlische gastvrijheid niet. Het koppel ontvangt ons met de breedste glimlach. De mama van Neta heeft voor een lekkere chocoladetaart gezorgd, waar Neta zelf trouwens geen hap van eet - stralen in bikini vraagt zo zijn offers. En Rami zorgt als een volleerde ober voor de drank. Meteen lacht hij ook hét grootste voetbalcliché weg. "Ik weet wat ze zeggen. Dat voetballers altijd voor modellen kiezen. Tja, ik heb nochtans niet in een modemagazine gekeken om te beslissen wie ik nu eens zou nemen."

instagram neta_alchimister
instagram neta_alchimister

"Ik kan natuurlijk mijn ogen niet uitsteken. We hebben elkaar leren kennen via gemeenschappelijke vrienden. Het was liefde op het eerste gezicht. Neta ziet er ronduit fantastisch uit, maar ze is nog mooier binnenin. In het Hebreeuws hebben we daar een prachtig gezegde voor: schoonheid opent de deur, maar het karakter zorgt ervoor dat je binnen blijft."
Neta: "En Rami is perfect. Kijk, hij wordt een beetje rood, als ik dat zeg."
Rami: "Neen, dat is van de zon (schiet in de lach)."

LEES HET HELE VERHAAL VANDAAG IN NINA, OOK VERKRIJGBAAR IN DIGITALE VERSIE

kos
kos
instagram neta_alchimister
instagram neta_alchimister