De Bruyne deelt opvallend vakantiekiekje, fans (en ploegmaat) weten er wel raad mee

Het NBA-seizoen is afgelopen, de Toronto Raptors zijn kampioen. Maar dat gemis kan Kevin De Bruyne wel opvangen, zo toont hij op Instagram. “Ik gooi mijn kind in de lucht als een basketbal omdat we het NBA-seizoen missen”, schrijft De Bruyne bij een foto waarop te zien is hoe hij dolt zoontje Mason Milian in het zwembad. En de fans van ‘KDB’ weten op Twitter wel raad met het beeld, velen maken grappend de vergelijking met de bekende scène uit ‘The Lion King’ (zie onder).

Man City-ploegmaat en wereldkampioen Benjamin Mendy maakt dan weer een andere (populaire) grap. “Arme Zinchenko”, schrijft de Fransman, verwijzend naar Oleksandr Zinchenko - de Oekraïense linksachter van Man City. Zinchenko lijkt fel op de Rode Duivel, De Bruyne omschreef Zinchenko zelfs al als “de lelijke broer”. En dat was ook lolbroek Mendy (en heel wat fans met hem) dus nog niet vergeten...

De Bruyne in het zwembad met zoontje Mason Milian.
rv De Bruyne in het zwembad met zoontje Mason Milian.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Geerts

  Aan de zuurpruimen hieronder, Kevin is oud en verstandig genoeg om te weten wat hij met zijn kind kan doen om het te plezieren, hangt er ook vanaf op welke manier deze foto is gemaakt en Kevin zal zijne kleine geen 5 meter in de hoogte gooien hoor. Amuseer je nog Kevin met je gezinnetje.

 • Carla Van Geel

  Naargelang de hoek waarin een foto is genomen en het perspectief van de achtergrond kan men er veel verhalen uithalen maar meestal niet de realiteit. Als voetbalgrap moet dat kunnen, er rekening mee houdend dat iedereen al fotoshop gebruikt heeft.

 • claude de waele

  Ok misschien zelf verschoten maar zo der over dramatiseren is ook niet nodig .goe verlof gewenst

 • kelly apere

  Denk dat onze Kevin geen klein badje heeft en dat er wel ruimte genoeg was ... Dit is een vader en zoon moment en aan de kleine zijn gezicht te zien had hij mega veel pret.. Ik zie dit veel liever dan kinderen die ronddobberen in het zwembad terwijl papa en mama op de ligzetel liggen met de gsm in de hand. Geweldig zicht !

 • Peeters Freddy

  Tegenwoordig is op vakantie gaan met de smartfoon in de hand en kinderen in de media te smijten, ik zou slimmer zijn en mijn kroost weg houden van de media.