Club-doelman Horvath staat wereldwijd voor schut na monumentale blunder tegen Europees kampioen Portugal

Horvath kon wel door de grond zakken.
rv Horvath kon wel door de grond zakken.

Ook bij de Verenigde Staten kan Ethan Horvath de zorgen niet van zich af voetballen. De jonge doelman van Club Brugge mocht voor de oefenwedstrijd tegen Portugal de wei in met zijn nationale ploeg, maar ook daar kon hij niet overtuigen. Integendeel, Horvath liet zich halverwege de eerste helft opmerken met een alweer schlemielige actie. Het sluitstuk liet een ongevaarlijke voorzet prompt door de benen glippen, meteen goed voor de Portugese gelijkmaker.

Horvath ging opnieuw pijnlijk in de fout.
RV Horvath ging opnieuw pijnlijk in de fout.
Ethan Horvath national ploeg VS
US Soccer Ethan Horvath national ploeg VS13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc ledure

  Johhan Billiert!! Inplaats van te brobbellen ? Leerd eerst eens Brugge schrijven inplaats van Brugghe. U bent gelijk ne papegaai ge zeg die zever tweemaal. Tzit hier nog zo slimmen op !!!! T'is BRUGGE ,, Jose Van Hauwaert niet Bruhhe.

 • Frans Peeters

  Volgens de KBVB is voetbal maar een spel, wat is dat het probleem als een keeper faalt.

 • eddy vermeir

  Dan ben je natuurlijk kop van jut maar op dat niveau kan dat echt niet, bij de kleintjes wel.

 • Johan Billiet

  Daarom staat ie ook bij Brugghe onder de lat....bewijst nog eens het voetbalkennis-amateurisme bij die manager-egootje's

 • Johan Billiet

  Daarom staat ie ook bij Brugghe onder de lat....bewijst nog eens het voetbalkennis-amateurisme bij die manager-egootje's