Clinton Mata houdt conditie op peil en profiteert van tijd met zoontje: “Hij geniet van zijn leven”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Geen trainingen meer voor onze eersteklassers tot april, en dus moeten de spelers zich thuis zien bezig te houden. Ook Club-verdediger Clinton Mata (27) moet zijn conditie dezer dagen dus van thuis uit onderhouden. In een videodagboek toont Mata hoe hij dat doet. Met een bosloop na het ontbijt en een cardiotraining in de namiddag, onder meer. En dat in het truitje van ex-ploegmaat Stefano Denswil. Tussendoor kan er een dutje vanaf.

Het is echter zijn zoontje die met de aandacht gaat lopen. “Het monster”, zoals Mata hem noemt, toont hoe je je handen goed ontsmet. Hij doet zelfs een poging tot piano spelen.

Lees ook: Clinton Mata de goedlachse sterkhouder van Club in 7 sleutelwoorden: “Ik ben genoemd naar Clinton. Gelukkig was Trump nog geen president”

Clinton Mata
Club Brugge Clinton Mata1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ivan De Bruyne

    Schitterende persoonlijkheid. Prachtmens , prachtspeler.