Beruchte fan van Marseille mept auto stuk na verlies in Clásico tegen PSG

Mohamed Henni doet het weer. De in Frankrijk beruchte fan van Olympique Marseille had het wel erg moeilijk na het verlies van zijn ploeg in de Clásico tegen PSG (3-1). Na eerder al menig televisietoestel moet ditmaal een auto eraan geloven.

In een filmpje stelt Henni dat hij de slappe prestaties van Les Olympiens grondig beu is, waarna hij zijn frustraties uitwerkt op zijn Renault Clio. Lichten, ruiten, spiegels... alles moet eraan geloven. Vooral Steve Mandanda blijkt kop van jut te zijn.  De doelman kreeg een rode kaart in de 62ste minuut. “Door u heeft het team verloren, Mandanda. Ik begrijp het niet meer. Eerst was je een panter, nu een pantoffel”, roept Henni terwijl hij zich verder afreageert.

Het is niet de eerste keer dat de Fransman zich agressief uitlaat. Hij is een in Frankrijk bekende supporter van Olympique Marseille en heeft een aanzienlijk aantal volgers op sociale netwerksites. Zo sloeg hij een jaar geleden zijn televisie stuk met ook een honkbalknuppel na het verlies van Marseille tegen... PSG. Door het verlies is Marseille teruggevallen naar een vierde plaats, met slechts één puntje voorsprong op Saint-Étienne.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bart Meutermans

  Ja media, geef dat soort volk nog wat aandacht. Ze kunnen er nog rijk van worden. Van die zit in Utrecht wisten ze op voorhand ook wat een kronkels die had. Hier weten ze het ook van. Hoe lang zal het duren voor die met mensen begint?

 • Steve Ino

  Helemaal klaar voor de psychiatrie als je t mij vraagt

 • Marc De Vos

  Cava nog, hij slaat alleen de ruiten kapot en niet het carroserie wat er op wijst dat hij nog met de wagen zal rijden.

 • Liliane Depauw

  Dat is een rijk ventje anders doe je zoiets niet en er zit zeker een vijs los.