Bekend wielerkoppel Eli Iserbyt en Puck Moonen gaan samenwonen

TOM GOYVAERTS/GMAX Agency
Eli Iserbyt kroonde zich zondag voor de tweede keer in drie jaar tijd tot wereldkampioen veldrijden. Dat was niet het enige positieve nieuws uit het kamp van de 20-jarige veldrijder: Iserbyt gaat namelijk met z'n vriendin Puck Moonen samenwonen in Kuurne.

Feest in wielercafé Chasse Patate in hartje Bavikhove maandagavond, waar crossheld Eli Iserbyt om 20 uur op de tonen van Simply The Best van Tina Turner met een oorverdovend gejuich door zo'n 150 trouwe fans werd verwelkomd. Iserbyt straalde, maar had kleine oogjes, want de wereldkampioen zette in de nacht van zondag op maandag al tot 4 uur ’s morgens de bloemetjes buiten in dancing Diedjies in Kuurne, samen met onder meer veldrijder Michael Vanthourenhout. En wat blijkt? Eli Iserbyt ruilt rond de zomer thuishaven Bavikhove voor Kuurne in, waar hij samen met zijn vriendin Puck Moonen een nieuwbouw betrekt. “Ah, het is maar op een kilometer van mijn ouderlijke huis, in een wijk achter brouwerij De Brabandere”, vertelde hij. “Net over de grens, in ons eigen liefdesnestje. Het huis bevalt ons gewoon, we hebben er meer privacy en het is er rustig.”

Vriendin Puck ontbrak gisteren wel op het feestje. Zij is momenteel met de Lotto Soudal Ladies op stage in Spanje. “Ik ging na of het mogelijk was om Puck te laten overvliegen, maar het was te moeilijk om die vlucht nog te regelen”, aldus Iserbyt.

photo_news9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Annie Vandeputte

  heel veel geluk samen

 • wim rooyakkers

  Word puck nu ook grensarbeider,met alle nadelige gevolgen van dien????

 • Ineke Visser

  please doe je stropdas beter. maar een mooie koppel

 • Hans Torbeyns

  Je zou voor minder uw studies even in gold zetten

 • Cyriel Van den Eede

  Proficiat en veel geluk !