Bediende Adidas geeft klant die shirt van Real wil kopen geweldige tip voor seksleven

Twitter
Een bediende van Adidas is onverwacht het onderwerp geworden van een tweet die viraal gaat (zie helemaal onderaan), nadat hij een voetbalsupporter een handige tip gaf voor zijn seksleven.

De online medewerker van Adidas, die het alias Silviu heeft, gaf in een conversatie met een klant blijk van wel bijzonder veel empathie bij de verkoop van een shirt van Real Madrid. Eerst werd getest of hij iets van voetbal kent rond een vraag over Raheem Sterling, de jonge aanvaller van Liverpool. Vervolgens vroeg de klant, ene Josh, of zijn vriendin er goed zou uitzien in een shirt van 'Los Blancos'. Silviu antwoordde dat dit zeker het geval zou zijn bij een oversized shirt, "waar meisjes altijd goed mee staan".

Maar als snel moest hij zich verdedigen. Hij doelde daarmee echt niet op het feit dat de vriendin van Josh met overgewicht zou kampen. Vervolgens wordt het best komisch, wanneer Josh stelt dat hij een supporter van FC Barcelona is en Silviu hem advies geeft om zijn vriendin toch te beminnen terwijl ze het shirt van Real draagt. De bizarre maar grappige conversatie hieronder.

Twitter
Twitter
Twitter