Atalanta-speler zet dankzij eenvoudig gebaar coach tegenstander flink voor schut

rv
Dit weekend namen Atalanta en Inter het tegen elkaar op. Eindstand: een droge 0-0, mede dankzij het sterke defensieve werk van Inter-verdediger Miranda. Die laatste had zich daarnaast tijdens de partij even bezeerd, waarna Atalanta-aanvaller Alejandro Gomez zijn kans rook.

In minuut 75 tastte uitblinker Miranda naar zijn rechterbeen. Tegenstander Gomez kwam zich van de situatie vergewissen en bedacht een manier om van de sterkhouder af te geraken. Hoe? Simpelweg door het wisselgebaar richting de Inter-bank te maken.

Einde partij voor Miranda, zo leek het. Inter-coach Spalletti maakte vervolgens Andrea Ranocchia klaar om in te vallen, tot Miranda prompt zonder problemen over het veld huppelde. Een wissel was helemaal niet aan de orde. Spalletti gooide zijn handen in de lucht en begreep er niets van, terwijl Gomez z’n lach niet kon verbergen. Ranocchia mocht terug op de bank plaatsnemen.

Beide teams kwamen ook nadien niet meer tot scoren: 0-0. Inter staat nu op plek vijf in de Serie A, slechts één punt verwijderd van een plekje in de Champions League. Atalanta -voorlopig op de achtste stek in de Italiaanse hoogste klasse- is in volle strijd voor een Europa League-ticket.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.