Al even uitblazen op Ibiza: Thibaut Courtois geniet met vrienden van vroege vakantie

Courtois met liggend rechts naast hem Dante Vanzeir, door Genk het voorbije seizoen uitgeleend aan Beerschot.
GTRES / BSR Agency Courtois met liggend rechts naast hem Dante Vanzeir, door Genk het voorbije seizoen uitgeleend aan Beerschot.
Voor Real Madrid zit het seizoen er al op en dus kan Thibaut Courtois even uitblazen op Ibiza. Samen met onder andere voetbalvrienden Dante Vanzeir en Alex Maes trok onze nationale doelman naar beachclub Blue Marlin, een van de hotspots ten zuiden op het eiland. Ook de Braziliaanse Ronaldo geniet er van vakantie (zie foto’s onderaan).
GTRES / BSR Agency

Zondag kwam Courtois ook al niet meer in actie op de slotspeeldag van La Liga, toen Keylor Navas in de thuismatch tegen Betis bij wijze van afscheid van Real in doel mocht. Dat werd een vergiftigd geschenk: ‘Los Blancos’ gingen met 0-2 onderuit en eindigen zo op een pijnlijke achterstand van 19 punten op kampioen FC Barcelona. Real liet zich ook al snel uitschakelen in de Champions League en de Copa del Rey, zodat Courtois niet meer aan de bak hoeft. Alleen met de Rode Duivels volgt nog een tweeluik richting EK, maar die matchen zijn pas op 8 juni (Kazachstan) en 11 juni (Schotland). 

Links van Courtois Alex Maes, middenvelder van Beerschot.
GTRES / BSR Agency Links van Courtois Alex Maes, middenvelder van Beerschot.

De doelman kan niet meteen terugblikken op een geslaagd debuutseizoen in het Bernabéu: gehinderd door blessures, benaderde hij nooit de vorm van een jaar eerder op het WK in Rusland, dat Real overstag deed gaan om hem bij Chelsea los te weken. Bovendien wisten ook de Spaanse paparazzi hem te vinden. Volgend seizoen dan maar beter: Zidane maakte onlangs bekend straks resoluut voor Courtois als nummer één in doel te gaan, al trekt ‘de Koninklijke’ naast Luca Zidane, Zizou’s zoon, waarschijnlijk nog wel een nieuwe tweede doelman aan om de concurrentiestrijd met Courtois vol aan te gaan.

GTRES / BSR Agency
GTRES / BSR Agency
GTRES / BSR Agency
GTRES / BSR Agency

Courtois is er alvast in goed gezelschap. Even verderop, op het naburige eiland Formentera, vertoeft Ronaldo (42) in het gezelschap van zijn Braziliaanse vriendin Celina Locks (29). De gewezen spits heeft zich vorige zomer ingekocht bij Real Valladolid, dat zich dit seizoen met weinig overschot wist te handhaven in La Liga. Locks is een bekend model en is sinds 2015 samen met ‘El Gordo’.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Vriends

  Lekker luieren een hopeloos seizoen maar vet betaald haha precies of ze liggen er wakker van ronduit een schande.

 • Thomas Van Der Linden

  Heeft groot gelijk, geniet er van. Ik ben ook volop aan het genieten aan de beach in Griekenland met temperaturen van rond de 30 °C maar wel zonder de paparazzi op de achtergrond. Zalig...

 • Ineke Visser

  Hij is op vakantie dus mag hij met rust gelaten worden!!

 • Mohamed Kabbal

  Een waterpijp? Oei. In België mag een voetballer niet roken en daar wel of wa?

 • eric maier

  Die heeft al veel spijt gehad van zijn overstap. Was hij maar in Engeland gebleven, daar mocht hij spelen, bankzitten was not done.