Agressieve agent gaat boekje te buiten tijdens afvoeren van dronken vrouwelijke fan

Een footballwedstrijd in Miami krijgt nog een staartje voor zowel een zichtbaar dronken fan als een agressieve agent. 
De vrouwelijke fan werd wel erg handhandig ontzet.
YouTube De vrouwelijke fan werd wel erg handhandig ontzet.

De feiten speelden zich zaterdagavond af in het het Hard Rock Stadium in Miami, waar een universiteitswedstrijd plaatsvond tussen de Miami Hurricanes en de Virginia Tech Hokies. Een vrouwelijke fan, in een shirt van Miami, was duidelijk dronken en agenten besloten haar uit het stadion te zetten. Maar dan liep het fout: de fan, de 30-jarige verpleegster Bridget Freitas, was het niet eens met de interventie waarbij maar liefst vier agenten ingezet werd. Ze maakt een slaande beweging naar een van de agenten, waarop de man -wiens naam niet werd vrijgegeven- haar ongemeen hard van antwoord dient. Freitas incasseert een rechtse vol in het gezicht, zoals te zien in de video hieronder.

De politie van Miami communiceerde snel dat het incident onderzocht wordt. Ze stellen weet te hebben van de video die de ronde doet. De vrouw werd opgepakt wegens het verstoren van de openbare orde. 
63 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ineke Visser

  Moet het niet zijn agressieve dronken fan slaat politie-agent maar wordt op haar plaats gezet door de agent.

 • Chris Fabel

  Slaan naar een agent is altijd verkeerd maar de harde vuistslag die de agent geeft is een overdreven reactie, een oorveeg had het haar even duidelijk gemaakt dat ze haar handen thuis moet houden. Geweld dient proportioneel te worden toegepast.

 • Daniel Grey

  Goed gedaan van die agent. Zelfverdediging.

 • karel claerebout

  Wie slaat krijgt hem terug en terecht

 • Debby Yalo

  Pardon? Zij slaat hem meer dan een keer, dus eigen schuld. T zal dr leren. Stel je eens voor dat het een Afro Amerikaan vs blanke agent was.....die zou waarschijnlijk niet meer leven!