672.000 euro rijker: ex-topschutter wint de Deense jackpot

Bechmann scoort voor SønderjyskE.
rv Bechmann scoort voor SønderjyskE.
Tommy Bechmann, een gewezen topschutter uit de Deense competitie en ex-speler van onder meer Bochum en Freiburg, heeft de jackpot in de Deense loterij gewonnen. Het leverde hem 5 miljoen Deense kronen op, omgerekend zowat 672.000 euro.

De 35-jarige Bechmann, die begin 2017 zijn schoenen aan de haak hing, vernam het goede nieuws tijdens een vakantie in Malaga. Aan Ekstra Bladet legt hij uit dat hij al tien jaar deelneemt aan de loterij en steeds met dezelfde cijfers speelt: de geboortedata van zichzelf, zijn vrouw en kinderen.

Wat de ex-spits met het geld zal aanvangen, weet hij nog niet. "Alleszins zal onze vakantie deze winter iets uitgebreider zijn dan gepland", antwoordde hij met een kwinkslag.

Bechmann werd in 2004 als spits van Esbjerg co-topschutter in eigen land met negentien goals. Het leverde hem een transfer op naar Bochum. Daar bleef hij vier seizoenen, om vervolgens nog drie jaar voor Freiburg te voetballen. Begin dit jaar zwaaide hij af bij de Deense eersteklasser SønderjyskE. Vandaag werkt de gewezen goaltjesdief als analist voor Eurosport.

Tommy Bechmann is tegenwoordig analist bij Eurosport
rv Tommy Bechmann is tegenwoordig analist bij Eurosport1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • eric debanne

    Mooi meegenomen wat zakgeld ! Geniet ervan met je hele gezin