"Ze huilde tranen met tuiten": hoe miljoenenkamp voor 'geheim' liefje Mayweather uitdraait op nachtmerrie

rv

Vorige week lekte in de Britse pers uit dat de steenrijke Amerikaanse bokser Floyd Mayweather al enkele maanden aan het daten is met de Britse Abigail Clarke. Na zijn 'show-off' in Las Vegas zouden er zelfs nog enkele afspraakjes gevolgd zijn en er werd zelfs gesproken van een 'geheime' relatie. Dat werd door intimi van de 25-jarige ex-ster van de Britse televisieshow 'The Only Way Is Essex' inmiddels ook bevestigd.

Op 26 augustus wacht voor 'Money' Mayweather het titanengevecht met de Ierse MMA-legende Conor McGregor en de aanhang van 'Mystic Mac' liet zich de voorbije weken al gelden. Zo omsingelden ze in Londen al de Rolls Royce van de 40-jarige Amerikaan. Toen het nieuws over de relatie van de ongeslagen bokskampioen hen vervolgens ter ore kwam, besloten ze volgens The Sun om 'Abi' Clarke het leven zuur te maken.

Such a lovely day at my new favourite spa @mandaraspauk thank you for the private suite and my full body massage the perfect birthday treat #ParkPlaza #mandaramoments #bikini

1,283 Likes, 18 Comments - Abigail Clarke (@abigail_clarke) on Instagram: "Such a lovely day at my new favourite spa @mandaraspauk thank you for the private suite and my full..."

TEAM TEAM MONEY!! About yesterday Wet Republic went off #vegas #wetrepublic #unrealday

691 Likes, 11 Comments - Abigail Clarke (@abigail_clarke) on Instagram: "TEAM TEAM MONEY!! About yesterday Wet Republic went off #vegas #wetrepublic #unrealday"

reuters

Afgelopen week werd Clarke opgeschrikt in haar woning in Essex. De 25-jarige schone hoorde een raam breken en toen ze een kijkje ging nemen, zag ze een baksteen liggen. Rond de steen hing ook een papiertje, met daarop de veelzeggende boodschap: 'F*ck the Mayweathers'.

"Het was pure horror voor haar", vertelt een intimus van Clarke aan The Sun. "Abi was bang, beefde over haar hele lichaam en huilde tranen met tuiten. Ze had de hele situatie natuurlijk niet verwacht en wist ook niet wat haar te doen stond. Gelukkig kwamen de buren snel naar haar huis en konden zij haar wat kalmeren." Clarke besloot om niet naar de politie te bellen.

Bringing the to beefa @elitecosmeticsurgery

1,263 Likes, 22 Comments - Abigail Clarke (@abigail_clarke) on Instagram: "Bringing the to beefa @elitecosmeticsurgery"

Het beeld van het kapotte raam werd gedeeld op Instagram.
rv Het beeld van het kapotte raam werd gedeeld op Instagram.

Maar het bleef niet bij het kapotte raam. Ze krijgt heel wat haatberichten op Instagram en ook op straat werd Clarke al een paar keer aangesproken door McGregor-fans. "Vorige week stonden er plots drie kerels voor haar neus en die scholden haar de huid vol", klinkt het. "Ze zeiden ook onder meer dan Mayweather op 26 augustus zal sterven en natuurlijk is het niet leuk om zo'n dingen te moeten horen. Abi moet dit ondergaan, maar ze is toch bezorgd over haar veiligheid."

getty
photo_news2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Benesha

    Waarom ze steeds vrouwen moeten hebben met konten waarop ge kunt kaarten is mij een raadsel.

  • lucky strike

    Ik ben fan en beoefen zelf vechtsport maar dit soort (fans) zijn respectloos! Zielige sukkels..