"We zouden hoe dan ook in bed zijn beland": huwelijk Rooney op springen na flirt tijdens dronken nachtje

photo_news
Het huwelijk van Wayne Rooney hangt aan een zijden draadje. Dat de Engelse ster vorige week een nachtje ging stappen en zijn uitje abrupt eindigde op het politiebureau was al bekend. Maar nu blijkt dat de avond nog zoveel meer in petto had. Volgens de Daily Mail was Rooney namelijk in het gezelschap van ene Laura Simpson, met wie hij zich té goed amuseerde. Coleen - de vier maand zwangere vrouw van de Evertonspits - reageerde furieus en woont intussen met de kinderen bij haar ouders.

Eerder berichtten we dat Wayne Rooney vorig week stevig de bloemetjes had buitengezet. De aanvaller - die onlangs een punt zette achter zijn interlandcarrière - danste op de nacht van donderdag op vrijdag in een Britse bar op de tafels en zong in het gezelschap van Burnley-verdediger Phil Bardsley enkele Oasis-klassiekers. Maar de avond eindigde met een valse noot. Rooney werd dronken achter het stuur gespot - hij blies driemaal het toegelaten alcoholpercentage - en mocht het op het politiekantoor uitleggen. 

Volkswagen Beetle
Nu breien de Britse tabloids een vervolg aan de escapade. De aanvaller van Everton zou namelijk niet enkel op pad zijn geweest met Bardsley. Ook ene Laura Simpson was aanwezig en de twee konden het blijkbaar zeer goed - té goed - met elkaar vinden. In de cocktailbar 'The Symposium' werden Rooney en Simpson volgens de Daily Mail namelijk "al kussend en knuffelend" gespot. De Volkswagen Beetle waarin Rooney werd gearresteerd bleek bovendien van de 29-jarige dame te zijn. "Mocht de politie ons niet hebben tegengehouden zouden we hoe dan ook in bed zijn beland", aldus Simpson.

Coleen Rooney
photo_news Coleen Rooney
Wayne en Coleen in betere tijden
photo_news Wayne en Coleen in betere tijden

Toen Coleen Rooney - nota bene vier maanden zwanger en met de drie zoontjes op vakantie in Mallorca - het nieuws van de arrestatie te horen kreeg, nam ze onmiddellijk een privévlucht terug naar Londen. Een flinke bolwassing voor manlief was het gevolg. "De hele wereld lacht mij uit door jou. Hoe kon je dit doen terwijl ik zwanger ben? Ben je echt zo dom?", zou Coleen naar Wayne hebben geschreeuwd. Vervolgens trok ze met haar zoontjes Kai (7) Klay (4) en Kit (1) naar haar ouders. Rooney zou onmiddellijk spijt hebben getoond en "geen blijf weten met zichzelf." 

Het is niet de eerste keer dat Rooney een scheve schaats rijdt. De goalgetter bedroog zijn jeugdliefde eerder al met prostituees - ook toen was Coleen zwanger. Tot nu vergaf ze telkens de slippertjes van haar man, maar de vraag is of ze dat nu alweer zal doen. Volgens de Britse tabloids alvast niet, zij stellen dat het huwelijk definitief ten einde is.

photo_news4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • petra edens

  Zij is in elk geval binnen....

 • eize

  En nu scheiden en veel geld opstrijken voor coleen

 • soumiyua kaskas

  Zo'n lelijke man met zo'n knappe vrouw en dan nog denken aan vreemdgaan begrijp de logica van deze mannen niet.

 • Jo De Clercq

  Teveel geld, teveel hormonen.....