"Vincent, wat zou jouw job zijn als je geen voetballer was?" Het antwoord zag journaliste niet meteen aankomen

Kompany zou naar eigen zeggen "over de wereld regeren" indien hij geen voetballer was.
rv Kompany zou naar eigen zeggen "over de wereld regeren" indien hij geen voetballer was.
Vincent Kompany zal morgen normaal geen deel uitmaken van de selectie van bondscoach Roberto Martínez voor de oefenmatchen tegen Mexico en Japan.  De centrale verdediger herstelt nog van een vervelende kuitblessure die hem al weken aan de kant houdt en de kans dat hij in Engeland blijft, lijkt groot. Maar ook daar verveelt 'Vince The Prince' zich duidelijk niet.

Kompany gaf een luchtig interview dat gepubliceerd werd op de website van Manchester City. De 31-jarige 'skipper' van Manchester City leert de fans dat Sergio Agüero de grappigste speler van de kern is en dat Gabriel Jesus de slechtste muzieksmaak heeft, maar ook wat hij zou doen indien hij het niet tot profvoetballer had geschopt. "Ik zou over de wereld regeren", stelde Kompany, die net als de journaliste die hem ondervroeg meteen meteen begon te lachen. "Ik weet het: redelijk ambitieus", voegde de verdediger er nog aan toe.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Maes

  Meerderwaardigheidscomplex bestaat niet....meerderwaardigheidsgevoel wel.

 • Johan Billiet

  Waarom niet eventueel trainer van de rode duivels...of verjongend element bij de koninklijke bond van de fossielen..?

 • Jean De Grande

  Het zou waarschijnlijk beter gaan.

 • Pedro Gonzalez

  ik zie hem eerder als kapper.

 • Eric L.

  Poen pakken zonder scrupules,hij zou inderdaad een zeer goeie politieker zijn