'Million Dollar Baby': de levensstijl van McGregor Junior waar héél veel mensen jaloers op zullen zijn

In aanloop naar 'The Money Fight' liet Conor McGregor een maatpak maken voor zijn oogappel.
Instagram In aanloop naar 'The Money Fight' liet Conor McGregor een maatpak maken voor zijn oogappel.
Reizen in een privéjet, eten in de beste restaurants ter wereld of kleren van de meest exclusieve merken kopen: veel mensen dromen van zo'n manier van leven. Wel, voor Conor Jack McGregor Jr. is die levensstijl geen droom, maar gewoon de werkelijkheid. Maak kennis met het extravagante leven van de 'Million Dollar Baby' van bijna zes maanden oud.

Conor McGregor Sr. heeft de veelbesproken 'Money Fight' tegen Floyd Mayweather eind augustus dan wel verloren, maar de Ier hield naar verluidt toch een cheque van ruim 82 miljoen euro over aan het het gevecht. En dankzij dat bedrag en de eerdere sommen die 'The Notorious' verdiende als MMA'er kunnen hij, zijn vrouw Dee Devlin en hun zoontje Conor McGregor Junior een extravagant leven leiden.

De oogappel van 'Mystic Mac' werd begin mei geboren en in die paar maanden heeft McGregor Junior al flink wat zaken van zijn bucketlist kunnen schrappen. In het zog van zijn vader reisde hij dit jaar nagenoeg de hele wereld rond in een privéjet, genoot hij van snoepreisjes op een adembenemend luxejacht of Ibiza en natuurlijk volgde hij ook de 'Money Fight' vanaf de eerste rij. Luxeleven.

Mama Dee Devlin postte op Instagram trots een foto van haar "kleine jetsetter".
rv Mama Dee Devlin postte op Instagram trots een foto van haar "kleine jetsetter".

Las Vegas!

1.3m Likes, 3,876 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Las Vegas!"

Family

1.1m Likes, 4,132 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Family"

'Mystic Mac' is erg trots op zijn eerste kind en op Instagram post de MMA-legende dan ook veel foto's van zijn zoontje. McGregor Jr. wordt natuurlijk ook stevig verwend, zo kreeg hij van zijn papa onder meer een kinderversie van de Lamborghini Aventador. Anders dan de bolide van 'The Notorious', kostte de miniatuurversie niet ruim 300.000 euro, maar 'slechts' 316 euro.

En dat is lang niet alles. De Britse krant 'The Sun' zocht ook uit dat McGregor Junior wordt rondgereden in een kinderwagen van 3.500 euro of dat hij een koptelefoon van 'Beats by Dr. Dre' heeft van ruim 100 euro. Voorts draagt de jongeling net als zijn papa enkel kleding van de duurste merken. Zo heeft hij nu al maatpakken en werd hij al gezien in een rood t-shirt van 'Dolce & Gabbana' (65 euro), of een outfit van 'Versace' (150 euro). Bedragen om van te duizelen.

rv

Thank you @stefanogabbana and @dolcegabbana for my matching baby and daddy shoes!

518.2k Likes, 3,129 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Thank you @stefanogabbana and @dolcegabbana for my matching baby and daddy shoes!"

Instagram post by Conor McGregor Official * Sep 9, 2017 at 10:40am UTC

1m Likes, 1,258 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram

Boss baby ❤️

2.8m Likes, 26.1k Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Boss baby ❤️"

McGregor Junior in zijn t-shirt van Dolce & Gabbana.
rv McGregor Junior in zijn t-shirt van Dolce & Gabbana.6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • JustSomeone1980

  Mensen zouden beter wat minder jaloers zijn zouden héél wat gelukkiger zijn met wat ze wel hebben

 • Mark Marken

  Binnen drie jaar failliet.

 • Bjorn Taelman

  Alles geraakt op

 • Frenz

  Als je iemand grootbrengt in absolute weelde, zonder de minste zorgen of tegenslagen, vrees ik voor de mentale toestand van die kleine.

 • Jam Jirmusch

  En dan verwonderd zijn als die kleine over 14-15 jaar een verwend nest blijkt te zijn waar geen huis is mee aan te vangen...