"Ge gaat hert of ge gaat niet": Tom Boonen kiest voor kolossale tattoo

Photonews/FB Tijs Vanneste
Tom Boonen gaat voor een nieuwe tatoeage, en wat voor één. De ex-wielerkampioen - die zich voortaan volledig toelegt op de autosport - kiest voor een reusachtig hert op de rug. "Het wordt heel graaf", vertelt zanger-tatoeëerder Jef Van Echelpoel aan Studio Brussel. De kunstenaar is nog lang niet klaar, maar gaf wel al een eerste foto prijs op Facebook. 

"Ge gaat hert of ge gaat niet", lichtte Boonen eerder deze week al een tipje van de sluier op. Zanger Tijs Vanneste - beter bekend als Van Echelpoel - is ook tatoeëerder én goede vriend van Boonen en is volop bezig om de kolossale tekening aan te brengen.

Met een foto op Facebook krijgen we al een eerste indruk. "Het wordt heel graaf, het is nogal ne keirel", vertelt Van Echelpoel aan radiozender Studio Brussel. "Het is een volledige hertenkop over heel zijn rug. Die is volledig volgeknald." Maar de kunstenaar is nog lang niet klaar, de tattoo wordt immers helemaal in 3D. 

"Maar Tom is heel extreem hoor. Normaal deel je het aanbrengen van zo een tatoeage op in sessies van 3 uur, maar hij wil meteen 5 à 6 uur doordoen. De laatste keer was hij na een sessie 2 uur in shock, hij stond echt te trillen op zijn poten", aldus Van Echelpoel. Op Twitter circuleert er alvast een eerste parodie. 
51 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • koen de lange

  gewoon belachelijk volgens mij heeft hij nog altijd een voorbeeldfunctie dommeke dommeke dommeke

 • Pieter Martens

  Als ie ouder word laat het hert zijn kop hangen.

 • rudi de schrijver

  dat men nog kan zeggen dat het mooi is, maar dat ook al niet zal op latere leeftijd wel afzakken naar een konijn

 • Yorgi Blond

  zelfde tekening gemaakt met punttekening

 • Vergeynst Hilda

  Blijkbaar kan hij de aandacht niet missen en probeert hij het op andere manieren om in de belangstelling te blijven. Ik vraag mij ook af waarom dat de media moet halen, iemand anders heeft daar geen zaken mee.