'Fans' zullen in de toekomst wel twee keer nadenken vooraleer ze Mignolet nog eens proberen te vernederen

.
Getty/rv .
Voetballers en sociale media: het blijft een bizar huwelijk. Ofwel worden ze de hemel in geprezen door fans, ofwel proberen anderen hen met de grond gelijk te maken. Een tussenweg lijkt er niet te zijn. Dat heeft Rode Duivel Simon Mignolet nog eens aan den lijve mogen ondervinden. 

De doelman van Liverpool probeerde zijn volgers op Twitter deze week te betrekken door ze te vragen om een bijschrift te voorzien bij een foto van hem en Daniel Sturridge. "Mignolet: 'ik ben de beste doelman ter wereld'. Sturridge: 'HAHAHAHAHAHAHA'", schreef een lolbroek. Maar Mignolet was duidelijk niet onder de indruk. Met een serene reactie legde hij de 'fan' het zwijgen op.

"Komaan, mannen. Deze reactie heb ik al zien passeren. Jullie zijn toch geestiger dan dat, niet?", schreef Mignolet. En heel wat Liverpool-fans konden de boodschap van hun nummer één wel smaken, gezien de stortvloed aan positieve reacties. Andere lolbroeken zullen in de toekomst dus wel twee keer nadenken vooraleer ze de Rode Duivel nog eens proberen te vernederen.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Rigobert Deleu

    Zou beter kijken voor transfer want hij gaat op de bank blijven zitten .