Ga naar de mobiele website
^ Top

"Easyjet heeft mijn fiets vernield": profwielrenner post foto van Ridley in twee stukken na vlucht

twitter

Het moet zowat de nachtmerrie zijn van elke wielrenner. Je fiets na een vlucht recupereren met de nodige brokken. Het overkwam de Nederlander Peter Koning van het procontinentale team Aqua Blue Sport op de terugweg van de Vierdaagse van Duinkerke. Het carbon kader van zijn Ridley Noah SL volledig afgebroken. Tot begrijpelijke woede van Koning, die een foto van de schade op Twitter postte met het bijschrift: "Vernield door Easyjet, dat nu ook alle hulp weigert." Gelukkig voor Koning is zijn volgende wedstrijd de Ronde van België die op 24 mei start - daarvoor zal hij toch geen vlucht hoeven te nemen.

Het Britse magazine 'Cycling Weekly' nam alvast contact op met Easyjet naar aanleiding van de tweet van Koning. Het antwoord van de luchtvaartmaatschappij: "We verontschuldigen ons wat er gebeurd is met de fiets van Mr. Koning. Op 5 mei hebben we hem gecontacteerd om tot een oplossing te komen, maar voorlopig hebben we nog geen antwoord van hem gekregen. We werken nauw samen met al onze luchthavenpartners om ervoor te zorgen dat de zakken waarin transport vervoerd wordt, met de nodige voorzichtigheid behandeld worden. We kijken na wat er in dit specifieke geval is misgelopen."

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • stijn rogiers

    Is alleen maar gratis reclame voor easyjet. Xon tijdperk is het. Want hoe meer je iets hoort hoe beter het is na een tijd

  • Arne Lemaire

    Hij moet klacht indien via de afhandelaar en nie bleiten op internet

Meld een bug