"Die kan je gewoon melken man!": Van der Gijp heeft lesje duidelijk nog niet geleerd na 'verkrachtingsrel'

Rv
De ene storm rond de Nederlandse voetbaltalkshow 'Voetbal Inside' is nog niet gaan liggen, of er steekt al een nieuw polemiekje de kop op. 

Nadat de beruchte analisten René van der Gijp en Johan Derksen ruim een week geleden de wind van voren hebben gekregen omdat ze lachten met de (naar eigen zeggen) verkrachte televisiemaker Jelle Brandt Corstius, heeft Van der Gijp zich deze week laten schunnige verleiden tot een opmerking die hem weer kritiek oplevert.

De 56-jarige 'Gijp' liet in 'Voetbal Inside' al vaker weten dat hij niet de grootste darts-aanhanger is. Maar afgelopen weekend zorgde de sport toch voor de "twee hoogtepunten van zijn weekend". Of beter: de walk-on girls die Michael 'Mighty Mike van Gerwen vergezelden deden dat.

"Die kan je gewoon melken man!", zei Van der Gijp over de vrouwen. Derksen riep hem even tot de orde, al leek hij zijn boodschap niet echt te menen. "Dit is seksistisch en platvloers. Ik heb één voorstel: laat de beelden nog een keer zien." De scherpe reacties op de sociaalnetwerksites lieten uiteraard niet lang op zich wachten. 

.
rv .55 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Pedro Gonzalez

  Vooral in de herhalingen heb ik zo moeten lachen.

 • Marc Decoutere

  Ik vind dit een schitterend programma en zij lachen ook met mannen. Boskamp is bijna steeds kop van jut als hij in het panel zit.

 • JEF JOOSSENS

  Ik heb in elk geval goed zitten mee lachen bij het bekijken van het filmpje.

 • Henkie Janssen

  Man man wat zijn we een trieste wereld aan het worden. Dit is toch gewoon humor mag dat ook al niet meer.

 • Pedro Gonzalez

  Het is nog waar ook.