'Cav' amuseert zich kostelijk met Vandoorne in het Midden-Oosten: "Natuurlijk kan hij in de wind fietsen, hij is van Vlaanderen"

Vandoorne en Cav gingen er in Abu Dhabi samen op uit.
RV/Instagram: markcavendish Vandoorne en Cav gingen er in Abu Dhabi samen op uit.
Er waart een ex-wereldkampioen wielrennen rond in Abu Dhabi en dat hebben de Formule 1-piloten geweten. Mark Cavendish woonde afgelopen weekend de laatste Grote Prijs van het seizoen bij in de paddock van McLaren en de Brit heeft daar duidelijk vrienden aan overgehouden. 

'Cav' nam onze eigenste Stoffel Vandoorne gisteren mee voor een tochtje op de fiets. Het duo trotseerde de woestijnwind op kaarsrechte wegen en dat zorgde bij de Brit zelfs voor een klein complimentje aan het adres van onze landgenoot. "Kleine training gedaan met Stoffel vandaag en hij kan wel degelijk een stukje in de wind rijden. Kan ook niet anders, want hij is van Vlaanderen", klinkt het op Instagram. Vandoorne is overigens niet de eerste F1-coureur, ook ploegmakker Fernando Alonso is een fervent fietser. 

Cavendish is in Abu Dhabi dan weer de hand aan het leggen aan zijn basis voor het nieuwe wielerseizoen. De sprinter van Dimension Data hoopt er na een pechjaar weer helemaal te staan in 2018. 

Nice little spin tonight with this dude @svandoorne. Clever in the wind. Of course he is, he’s from Flanders!

Een foto die is geplaatst door Mark Cavendish (@markcavendish) op

Where we headed?

Een foto die is geplaatst door Mark Cavendish (@markcavendish) op

Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.