#ATouchofEden: Benteke start Twittertrend na duwtje Hazard

Benteke start de hashtag #ATouchOfEden.
Photonews / RV Benteke start de hashtag #ATouchOfEden.
Het fantasierijk duwtje van Eden blijft nagalmen. Goede vriend Christian Benteke - niet mee naar Rusland - heeft immers een ware Twittertrend op poten gezet nadat Hazard tijdens de oefenpot tegen Costa Rica speels duidelijk maakte wie nu exact de baas is bij de Rode Duivels. 

Het was om te lachen, maar ook duidelijk. De kapitein van de Rode Duivels snoepte niet ver van de cornervlag pardoes het leer af van Yannick Carrasco. Beide heren konden hun lach na de komieke fase niet bedwingen, Eden is de baas. 

De actie liet de inventiviteit van Benteke naar boven komen, want vandaag postte hij op Twitter een geestige quote bij het filmpje: "Wanneer een vriend naar je thuis komt en jouw controller wilt afpakken." Het initiatief kreeg meteen weerklank, want niet veel later etaleerden andere bekende en minder bekende koppen hun creativiteit. "Wanneer jouw vriendin naar Netflix wil kijken wanneer het WK op tv is...", stuurde Simon Mignolet de wereld in. Een nieuwe trend is geboren. 

Zin in een WK-spel? Selecteer jouw spelers op goudenwk.be en maak kan op 10.000 euro.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • heidi coussens

  Jongens toch, ze stonden voor, het was een oefenmatch, het was om te lachen...

 • Marc De Ridder

  Je kan het niet onder stoelen of banken steken dat Hazard de beste speler was en is op het veld. Ja ze hebben er beiden hartelijk om gelachen maar het is nog steeds een team sport en dat laat soms de wensen over want ze willen enkel en alleen o zo graag zelf een goal maken. Zoiets doe je niet in een teamsport en het oogt als geen respect hebben voor je ploegmaat.

 • johny pipeleers

  Mensen, mensen toch. Zien jullie dan niet dat ze gewoon zin hebben in het spelletje? Carasco kan er zelf om lachen. Gewoon omdat het snor zit in de ploeg op dit moment. Laat ons toch genieten van deze generatie.

 • Marc Verbrugghe

  Christiaen, spijtig maar u toont hier dat u een slechte verliezer bent. Het beste dat u kon doen was gewoon niets doen en niets zeggen. Zwijgen is in vele gevallen de beste uitspraak.

 • Tessa Vandermout

  Respectloos. Dat ze gewoon afspreken zoals in het basketbal. Daar wordt de bal ook aan de spelverdeler ingeleverd. Geen haan die er dan naar kraait en zijn ego wordt verder gestreeld.