Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tim Pots beoordeelt de betwiste fases in STVV-Anderlecht en vindt dat de VAR correct handelde

Niets dan frustraties en irritaties na het gelijkspel tussen STVV en Anderlecht. Zowel Vincent Kompany als Dennis Schmitt waren niet de spreken over optreden van de VAR. Onze huisref Tim Pots gidst u door de betwiste fases en vindt dat de VAR telkens correct handelde.

28 reacties

 • René Van Halen

  1 maand geleden
  Dus het enige dat een aanvaller moet doen is proberen contact te krijgen met de doelman en het zou strafschop zijn. Belachelijker kan een uitleg echt niet.
 • luc Halans

  1 maand geleden
  Patrick floreal kortrijk moest ook een penalty krijgen wie is daar dan mee bevoordeeld
 • Patrick Floreal

  2 maanden geleden
  De betekenis van de woorden VAR is , vlug Anderlecht helpen.
 • patrick van der bauwhede

  2 maanden geleden
  Eerst wil ik zeggen dat ik al meer dan 50 jaar supporter ben van RSCA. Toch ben ik absoluut niet gediend met het zomaar weggeven van twee cadeaus in geschenkverpakking aan mijn ploeg. En de zoveelste uitleg van Tim Pots is er ook voor de zoveelste keer te veel aan. Het enige wat deze ex-ref die zelfs in België nooit een topper was, is zijn ex-collega's verdedigen. Dikwijls tegen beter weten in. Hiermee maakt hij zichzelf en vele van zijn ex-collega's alleen maar nog belachelijker.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  @peter muylaert, zoals Brugge dus, herinner die tegen Kortrijk waarvan Van Aken zelf zei dat hij die nooit zou gefloten hebben.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.