Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Oostende KVO
2
EINDE
2
Anderlecht AND
 • 7' 29' Goal Makhtar Gueye
 • Joshua Zirkzee Goal 64'
 • Benito Raman Goal 82'

Tienkoppig, maar ook inefficiënt Anderlecht knokt zich naar gelijkspel in Oostende: Zirkzee en Raman keren dubbele achterstand om

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft, net als vorig seizoen, een dubbele achterstand opgehaald in Oostende. Paars-wit was vooral in de eerste helft niet efficiënt en betaalde dat cash. Na rust leek het kalf helemaal verdronken bij de snelle rode kaart van Kouamé, maar Zirkzee en Raman bezorgden Anderlecht alsnog een verdiend punt. 

16 reacties

 • Frederik Jansens

  4 weken geleden
  De verdediging is een zeef bij RSCA, er moet dringend iets aan gedaan worden. Hoedt is een slechte verdediger, wist ik direct toen ze hem kochten. Serieuze miskoop. Als de verdediging op niveau zou zijn krijgen ze geen goals binnen en winnen ze altijd in Oostende. Aanvallend zit het wel goed.
 • Frederik Jansens

  4 weken geleden
  De verdediging is een zeef bij Anderlecht. Maar ja Hoedt is een keislechte verdediger, wist ik direct toen ze die gekocht hadden. Een echte miskoop! Had de verdediging op niveau geweest dan wint Anderlecht altijd. Er moet echt iets aan gedaan worden. Aanvallend zit het wel goed.
 • Willy Devroey

  4 weken geleden
  De ref was weer in goede doen zeker?
 • tetterke tembermond

  4 weken geleden
  André en Lois begrijpen het concept van omkoping precies niet zo goed.
 • Christophe Heuts

  4 weken geleden
  Weer veel die commentaar hebben voor het einde van de wedstrijd, tegen 12 man kan je niet winnen. Het rood was lachwekkend, net als het niveau van onze Belgische scheidsrechters
 1. “Er zijn nog steeds wantoestanden aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet
  Play
  Meer sport

  “Er zijn nog steeds wantoestan­den aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet

  De ex-gymnastes die het jarenlange fysieke en mentale misbruik binnen de GymFed hebben aangeklaagd, pikken het niet dat coach Marjorie Heuls genomineerd is voor ‘Topsportcoach van het Jaar.” Tineke Sonck, de woordvoerster die de ex-gymnastes vanaf het begin heeft bijgestaan, zegt dat er in de Topsporthal van Gent zelfs weinig is veranderd. “Er zijn aanwijzingen dat dezelfde wantoestanden nog steeds aan de gang zijn.”